Dynter Mini Airco USB

€59,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

De meeste mobiele airco’s in onze test zijn maar tot op zekere hoogte mobiel. De meesten zijn zo zwaar en gebonden aan een slang, dat echt makkelijk verplaatsen geen optie is. Tocht kwamen we in onze test ook een interessant kleiner model tegen, namelijk de Dynter Mini Airco USB. Dit model is erg klein en licht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Het apparaat

Natuurlijk kunnen we van een apparaat van deze afmetingen geen bijzondere prestaties verwachten. Dit model kan een ruimte koelen tot wel 9 vierkante meter, en dat is natuurlijk niet bijzonder groot. Omdat het doel en de functionaliteit van dit model nogal wat verschilt van de gebruikelijke mobiele airco in onze test, beoordelen we dit model voornamelijk op waar het wel voor bedoeld is: op een klein oppervlakte koelen als een ‘persoonlijke’ airco.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.5/10)

Functies:

Dit model wordt geadverteerd met een aantal verschillende functies. Het apparaat kan koelen, de lucht reinigen, en zelfs de lucht bevochtigen.

App

Dit model beschikt niet over een applicatie of afstandsbediening. Je bent echter over het algemeen vaak zo dicht bij dit model in de buurt dat je deze ook niet nodig hebt.

Overig

Dit model beschikt niet over een display.

Design (7.0/10)

Het design van dit model is compleet anders dan dat van andere apparaten in onze test. Dit model is namelijk niet bedoeld om een grotere kamer te kunnen koelen. Het model weegt slechts 1 kilo, een bijzonder laag gewicht. Daarnaast is met precies vierkant, en dus makkelijk op te bergen. Een interessant model voor kleine ruimtes en voor persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld op kantoor.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Voor een klein apparaatje kan dit model een prima ruimte koelen: maarliefst 9 vierkante meter.

Geluid

Dit kleine apparaat maakt bijzonder weinig geluid: slechts 25 dB, de absolute winnaar in onze test.

Energielabel

Met energielabel A is dit model energiezuinig te noemen.

Specificaties via de distributeur:

  • 9m2 koeling oppervlak
  • 1 kilo

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.5/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.0/10 – Een handig model airco voor als je beschikt over een kleine kamer om te koelen. Ook is dit model handig om bijvoorbeeld te gebruiken voor persoonlijk gebruik. Een bijzonder model, dat een fractie weegt van ander mobiele airco’s in onze test, met slechts 1 kilo. Heb je krachtige koeling nodig – kijk dan even verder, maar heb je bijvoorbeeld een kleine slaapkamer of studiekamer die koeling nodig heeft en een kleine afmeting heeft, dan kan dit zomaar een model voor jou zijn.

7 Total Score

Functionaliteit
6.5
Design
7.0
Prestaties
7.5
PROS
  • Laag gewicht (1 kilo!)
  • Mobiel
CONS
  • Niet bijzonder krachtig
  • Max. 9 m2
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled