Stille
Duux Whisper Flex

Duux Whisper Flex

€119,99

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Duux whisper flex - €119,99
Last Amazon price update was: augustus 18, 2022 6:24 am
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Duux Whisper Flex is statief ventilator met een strak en heel erg modern design. Naast een mooie vormgeving is de Duux Whisper Flex ook gevuld met moderne functionaliteit! Zo is deze ventilator ook om te toveren in tafelventilator ( 51 cm) vanuit zijn staande modus (88-95 cm). Hoewel de Duux niet in elke vlak van onze test als beste is uitgekomen, is het vanwege zijn vormgeving en functionaliteit op nummer 1 geplaatst.

De Duux Whisper Flex heeft zoals je kunt verwachten van een statiefventilator een oscillatie functie die zorgt voor een draaiing van ongeveer 90°. Een oscillatie functie zorgt voor een goede luchtverdeling in een kamer, door oscilleren wordt de warme of frisse lucht verspreid door de kamer. Daarnaast wordt het door de meeste mensen als fijner ervaren tenopzichte van een constante luchtstroom. De Whisper Flex heeft de mogelijkheid elke kant op te blazen naast direct omlaag, het is ook meteen de enige ventilator op de markt die direct omhoog kan blazen. Waarom is dit handig? Omdat warme lucht stijgt en hierdoor het warme lucht in beweging komt heeft dit een verkoelend effect in een kamer!

De Duux Whisper Flex wordt standaard geleverd met een afstandbediening met een moderne lcd display die zelf na 30 seconden automatisch zichzelf dimt. Heel handig als je deze statief ventilator in je slaapkamer hebt en geen last wil van felle licht terwijl je probeert te slapen.

Ventilator in het algemeen

De Whisper Flex heeft in totaal 26 verschillende snelheden waar je hem op kunt zetten. Zoals is gebleken uit testpanel is een krachtige luchtstroom niet altijd beter omdat het een kamer oncomfortabel maakt. Juist meerder luchtstroom standen had bij onze panel de voorkeur! Hierdoor scoort de Whisper Flex hier extra veel punten mee gezien de gemiddelde statiefventilator maar over drie standen beschikt. Daarnaast heeft dit ook enorm invloed op hoeveelheid geluid dat de ventilator maakt!

Zoals zijn naam al een beetje verklapt is de Whisper Flex een heel stille statiefventilator! Beter nog het is de stilste ventilator in zijn gemiddelde die wij hebben gevonden uit onze test! In zijn gemiddelde stand hebben wij een geluidsniveau van 21 dB(A) gemeten! Dat is minder dan 50% stiller dan de gemiddelde ventilator die wij hebben getest.

Verdere informatie

De Whisper Flex heeft een vermogen van 22 Watt. Dit vermogen heeft dan weer invloed op snelheid en functioneren van de ventilator. Hoe hoger, hoe meer kracht – maar ook hoe meer de ventilator qua elektriciteit verbruikt. Hoewel de Whisper Flex duidelijk een lager vermogen heeft dan andere ventilatoren (wat veel zegt over zijn maximale luchtstroom), presteert het in gemiddeld en lage standen prima. Dit komt door het dubbele bladontwerp. In principe is dit twee ventilatoren in een.

Daarnaast is heeft de Whisper Flex de optie om met en zonder draad zijn werk te doen. Heel erg handig als je hem even wilt verplaatsen, of in de tuin wilt gebruiken. Door zijn lage vermogen gaat de accu heel erg lang mee, tot wel 18 uur volgens de fabrikant.

De Whisper Flex weegt 4,3 kg en is dus relatief licht dus verplaatsen kan gemakkelijk gedaan worden met een hand.

Conclusie

De Duux Whisper Flex is een ongelofelijk stille ventilator die vanwege zijn functionaliteit en moderne uiterlijk enorm goed scoorde in onze test. Hij kan zowel in de woonkamer als slaapkamer gebruikt worden door zijn stille werking en niet storende display, en zelfs in een stroomloze omgeving ingezet worden als verlossing tegen te hitte. Mede hierdoor is het als beste uit de test gekomen en is het een geweldige ventilator voor mensen met een gemiddelde budget!

8.5 Total Score
2 reviews

8.5Expert Score
Luchtstroom
8.1
Design
9
Onderhoud
8.5
10User's score
Luchtstroom
10
Design
10
Onderhoud
10
PROS
 • Werkt ook draadloos
 • Dubbele bladontwerp
 • Stille ventilator
CONS
 • Lage maximale luchstroom
 • Prijsklasse: Midden
Add your review  |  Read reviews and comments

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. 5
  Luchtstroom
  100
  Design
  100
  Onderhoud
  100

  Een hele goede ventilator. Stil, krachtig en makkelijk te bedienen
  Ook zonder afstandsbediening is de ventilator goed in te stellen via de draaiknop rond het display.
  Wat de luchtstroom betreft, verschil ik van mening met de testers.Deze is sterk genoeg om de gemidldelde woon- of slaapkamer te koelen, zelfs met de gecombineerde horizontale en verticale oscillator.
  Wat ik mis in het verslag van de test is, dat je om het apparaat draadloos te gebruiken, tevens een bij behorende batterypack aan moet schaffen.
  Het maakt het apparaat wel iets duurder, maar wel de moeite en het geld waard.
  Niet alleen omdat je hem dan zonder snoer kan gebruiken, maar ook dat de ventilator bij stroomuitval toch nog steeds zijn werk blijft doen
  Een aanrader dus

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. […] zijn voor wat het wil bereiken. Voor mensen die liever een moderne + stille ventilator zoeken is de Duux Whisper Flex superieur. Terwijl als je zoekt naar een simpele ventilator die ook krachtig is dan is de Tristar […]

Leave a reply

Your total score