Duux Sqair Air Cooler

€39,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Sqair Air Cooler White - €39,99

Duux is een merk dat we in onze test regelmatig tegenkomen. Het merk maakt namelijk verschillende producten die geschikt zijn om de leefbaarheid in huis te vergroten.
Dit model is een klein model dat in essentie een persoonlijke ventilator/aircooler is. Een apparaat dat te gebruiken is voor een klein oppervlakte, of bijvoorbeeld op kantoor op het bureau.

Het apparaat

Dit model van Duux, de Sqair Air Cooler White heeft een bijzonder klein waterreservoir en een vrij laag vermogen. Het model is bedoelt om mee te nemen, en op verschillende plekken te gebruiken. Dit apparaat beschikt over een water absorberende filter dat de temperatuur redelijk wat omlaag kan brengen, zeker een graad of 3-4.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.2/10)

Functies:

Dit apparaat beschikt alleen over de functie van het koelen van een ruimte, hoeveel deze functie als bijproduct vaak ook nog kan ventileren of de lucht kan bevochtigen.

App

Omdat dit apparaatje zo klein is, is een afstandsbediening of app niet noodzakelijk.

Overig

De luchtcirculatie van dit apparaat is zo’n 85 kubieke meter per uur.

Design (6.6/10)

Vanwege zijn vorm en de intentie van het gebruik is dit model niet zo zwaar, het apparaatje weegt maar 600 gram. Het is een kubus, met een luchtrooster aan de voorkant. Boven op het apparaat bevinden zich wat knoppen waarmee je het apparaat kan instellen. Wel is het leuk dat dit model over LED lampjes beschikt.

Luchtstroom (1.1/10)

De luchtstroom is een belangrijke waarde in onze test. Deze geeft namelijk aan hoe krachtig de ventilator van het apparaat de lucht verplaatst, en hoe diep de luchtstroom geraakt. Voor dit model is de luchtstroom score 1.1, bijzonder laag. Dit geeft wel aan dat het apparaat efficiënt te werk gaat.

Prestaties (6.8/10)

Oppervlakte

Dit model kan niet worden afgerekend op zijn prestaties als een volwaardig air cooler, maar daar is dit model ook niet voor bedoeld. Dit model is voor persoonlijk gebruik en koelt maximaal tot 1 m2.

Geluid

Dit apparaat maakt zo’n 44 dB geluid.

Specificaties via de duux.com

  • 0.5 liter waterreservoir
  • 44 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.2/10
  • Design: 7.1/10
  • Luchtstroom: 1.1/10
  • Prestaties: 6.8/10

Ons eindoordeel

5.4/10 – Een matige score voor een model dat simpelweg de kracht ontbeert om krachtig genoeg te koelen om ergens een verschil te maken. Richt je het apparaat op je persoon, dan zal het een lichaamsdeel goed koelen, maar meer ook niet. We adviseren voor je geld net even iets verder te kijken.

5.6 Total Score

Functionaliteit
7.2
Design
7.1
Luchtstroom
1.1
Prestaties
6.8
PROS
  • LED lampjes
CONS
  • Niet krachtig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Login/Register access is temporary disabled