Duux Globe

€69,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Duux Globe - Tafelventilator - Wit - €69,99

De Duux Globe is een ultraflexibele tafelventilator die de nodige verkoeling brengt op warme dagen, thuis of op kantoor. Met een horizontale oscillatie van 90° en verticale oscillatie van 80° kan hij een groot bereik verkoelen zonder dat je de ventilator zelf moet verplaatsen. De Duux Globe heeft drie instelbare snelheden die je via aanraking op de voet of via de afstandsbediening wisselt. De Duux Globe is verkrijgbaar in het zwart of wit en heeft een vrij simplistische doch moderne uitstraling.

Wat zegt de consument

Ik ben bewust op zoek gegaan naar een ventilator die in de eerste plaats stil is en in de tweede plaats genoeg luchtverplaatsing creëert. Op zich is de Duux Globe stil, maar hij produceert wel een vervelend gezoem bij het oscilleren. Het geluid is vergelijkbaar met het gezoem dat je hoort in de buurt van hoogspanningskabels en dus best wel vervelend. Qua luchtverplaatsing en design kan ik zeker niet klagen over het apparaat maar ik ben wel lichtjes teleurgesteld over het geluid.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Besteproduct.nl: 8/10 uit 1 reviews
 • Bol.com: 3.7/5 uit 26 reviews
 • Duuxstore.com: 5/5 uit 3 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

35/100: De Duux Globe heeft een vermogen van 27 watt, wat minder is dan de gemiddelde tafelventilator. Toch valt het op hoeveel lucht de Duux Globe verplaatst met deze motor en vooral hoe stil hij het doet! Op het toestel zitten 3 snelheidsstanden en zelfs in stand 3 produceert hij maar 13 decibel geluid. Dit betekent dat je eerder geneigd bent om het toestel op zijn volle capaciteit te gebruiken omdat je geen last hebt van lawaai. Voor ’s nachts heb je waarschijnlijk al genoeg aan stand 2 en hoor je het toestel helemaal niet.

Design

70/100: De Duux Globe is een modern toestel dat er een beetje futuristisch uitziet met zijn bolle hoofd en driehoekige voet. Hij is verkrijgbaar in zwart of wit en beschikt zowel over verticale als horizontale oscillatie. Bedienen kan je de Duux Globe via het aanraakscherm op de voet van de ventilator of met behulp van de afstandbediening. Tot slot zit er een handige automatische time-outmodus op het toestel voor bijvoorbeeld ’s nachts, waarmee het toestel zichzelf uitschakelt.

Onderhoud

75/100: De Duux Globe is in vergelijking met andere tafelventilatoren iets kleiner door zijn aparte vormgeving. Hij heeft slechts een diameter van 27 centimeter en weegt 2.5 kg. Uitwending kan je de Duux Globe natuurlijk makkelijk schoonmaken maar inwendig is dit een pak moeilijker. Het rooster voor de ventilatorbladen maakt moeilijk schoon door de smalle gleuven en vele hoekjes. Je bent er dus wel een tijdje zoet mee om hem volledig schoon te maken.

Specificaties via Duuxstore.com:

 • Vermogen: 27 Watt
 • Gewicht: 2.5 kg
 • Geluidsniveau: 13 dB
 • Diameter: 27 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

De prijs van deze Duux Globe stemt volledig overeen met zijn prestaties en vormgeving. Hij verspreidt de lucht krachtig en evenredig dankzij zijn krachtige motor en oscillatie. Bovendien is hij heel erg stil en ziet hij er heel modern uit. Ook zijn automatische uitschakelfunctie en afstandsbediening zijn handige extra’s.

6 Total Score

Luchtstroom
3.5
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
 • Prima prijs-kwaliteitverhouding
 • Stil
 • Moderne uiterlijk
CONS
 • Prijzig
 • Niet heel krachtig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled