Duux Flow Mini Air Cooler

€49,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Duux Flow Mini - Air Cooler - Wit - €49,99

De meeste aircoolers zien er niet bijzonder stijlvol uit. Duux is een merk dat over het algemeen producten maakt die er stijlvoller uitzien dan modellen van andere merken. Dat geldt ook voor de Flow Mini Air Cooler. Dit model is beschikbaar in twee kleuren, en wij vinden dat vooral de donkergrijze/zwarte optie er stijlvol uitziet. Of dit ook betekent dat het hier om een kwalitatief goed apparaat gaat, lees de in deze review.

Het apparaat

Dit apparaat van Duux heeft een klein waterreservoir, van zo’n 1.3 liter. Dit is vrij klein, maar dit model noemt zichzelf dan ook de ‘Mini’. Een waterreservoir als dit zou in principe genoeg moeten zijn voor een paar uur voorziening aan koude lucht.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.5/10)

Functies:

Dit model is in principe alleen gericht op het koelen van een ruimte, zonder andere functionaliteit.

App

Een app of afstandsbediening heeft dit model niet.

Overig

Dit apparaat heeft een continue gebruikstijd van 5 uur.

Design (7.5/10)

Dit model ziet er stijlvol uit en is eenvoudig te verplaatsen. Het is met dit apparaat mogelijk om deze aan een hand te nemen en simpelweg op een andere plek te plaatsen door middel van een handig geplaatst handvat op het apparaat.

Luchtstroom (1.1/10)

Voor een model als dit heeft dit apparaat een bijzonder laag vermogen. Het vermogen van 9 watt is in vergelijking met veel andere modellen erg weinig. Het wattage is belangrijk om de luchtstroom score te kunnen berekenen, deze geeft aan hoe krachtig en diep de luchtstroom reikt. Deze score voor dit model is 1.1, een bijzonder lage score. Helaas.

Prestaties (4.0/10)

Oppervlakte

Meer dan 4 vierkant meter kun je met dit apparaat niet koelen.

Geluid

Op de achtergrond zul je dit apparaat zeker horen, met zo’n 56 db.

Specificaties via de adler.com

  • 1.3 liter waterreservoir
  • 56 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.5/10
  • Design: 7.5/10
  • Luchtstroom: 1.1/10
  • Prestaties: 4.0/10

Ons eindoordeel

4.8/10 – Op het eerste gezicht een veelbelovend model, maar in de praktijk presteert dit model niet zo goed. De luchtstroom is bijzonder zwak, en zal weinig ruimtes echt kunnen koelen. Dit model is je geld waarschijnlijk niet waard, tenzij je het uiterlijk en verplaatsbaarheid heel erg belangrijk vindt.

4.8 Total Score

Functionaliteit
6.5
Design
7.5
Prestaties
4.0
Luchtstroom
1.1
PROS
  • Stijlvol
  • Handig te verplaatsen (handvat)
CONS
  • Bijzonder zwak
  • Klein reservoir
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Login/Register access is temporary disabled