Domo DO157A

€189,99 €229,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Domo DO157A - Aircooler toren 3-in-1: Luchtkoeler/Luchtbevochtiger/Luchtreiniger - Zwart/Wit - €189,99
Price history
×
Price history for Domo DO157A - Aircooler toren 3-in-1: Luchtkoeler/Luchtbevochtiger/Luchtreiniger - Zwart/Wit
Latest updates:
 • €189,99 - november 19, 2020
 • €183,15 - november 10, 2020
 • €183,14 - oktober 31, 2020
Since: oktober 31, 2020
 • Highest Price: €189,99 - november 19, 2020
 • Lowest Price: €183,14 - oktober 31, 2020

Ook aircoolers hebben grote, krachtige varianten die een redelijke ruimte kunnen verkoelen. Dit model van Domo is zo’n model. We kennen Domo van verschillende andere huishoudelijke apparaten, waaronder een aantal andere aircoolers. Deze aircoolers zijn voor persoonlijk gebruik of voor middelgrote ruimtes. Dit model is bedoeld voor middelgrote ruimtes.

Het apparaat

Dit model is een model dat beschikt over een flink waterreservoir, met zo’n 7 liter. Dit is niet het grootste reservoir in onze test, maar zeker één waar je mee voor de dag kan komen als je een kleine of middelgrote ruimte wil verkoelen. Het apparaat heeft 3 verschillende functies, zowel verkoeling, als ventilatie, als luchtreiniging.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.4/10)

Functies:

Dit model beschikt over bijzonder veel functionaliteit, het noemt zich een 3-in-1 model: het kan koelen, de lucht reinigen, en ventileren.

App

Dit model beschikt niet over een app, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Dit apparaat beschikt over een hoogwaardig filtersysteem.

Design (7.6/10)

Dit model weegt 11 kilo, en sluit daarmee net aan bij de grotere apparaten in deze test. De afmetingen van dit apparaat zijn te vergelijken met die van de zwaarste apparaten, een categorie waar dit model ook onder valt. Het apparaat is helaas niet verrijdbaar.

Luchtstroom (7.6/10)

Dit model heeft een vermogen van 65 watt, net iets beter dan gemiddeld. Het vermogen van een air cooler is belangrijk, omdat het onder anderen de kracht van de ventilator en de snelheid van de lucht bepaald. Dit model komt wel 65 watt tot een luchtstroom score van 7.6.

Prestaties (7.7/10)

Oppervlakte

Dit apparaat behoort tot de krachtigste aircoolers in onze test. Op een bepaald prijspunt moet je de afweging gaan maken tussen een mobiele airco en een air cooler, maar in dit geval kun je met een gerust hart voor deze air cooler kiezen. Tot zo’n 25 vierkante meter kan dit apparaat onder zijn hoede nemen.

Specificaties via de domo-electronics.be

 • 7 liter waterreservoir
 • 4 snelheden in de ventilator

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 7.4/10
 • Design: 7.6/10
 • Luchtstroom: 7.6/10
 • Prestaties: 7.7/10

Ons eindoordeel

7.6/10 – Dit model behoort tot de beste air coolers die we tot nu toe hebben getest. Het apparaat is wel redelijk prijzig, maar is een mooie mix tussen intensief koelen en verplaatsbaarheid. Daarnaast heeft het nog twee andere handige functies, die weliswaar niet zo effectief zijn als de koelfunctie, maar waarvan het toch prettig is dat ze op het apparaat te vinden zijn. Je kan met dit apparaat zo’n 6 uur vooruit, en ook dat is een prima prestatie van deze aircooler van het Belgische Domo.

7.6 Total Score

Functionaliteit
7.4
Design
7.6
Prestaties
7.7
Luchtstroom
7.6
PROS
 • Krachtig
 • 3-in-1
CONS
 • Prijzig
 • Aan de grote kant
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled