Domo DO156A

€97,92 €119,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Domo DO156A - Luchtkoeler/ventilator - Wit - €97,92
Price history
×
Price history for Domo DO156A - Luchtkoeler/ventilator - Wit
Latest updates:
  • €97,92 - november 19, 2020
  • €70,25 - november 11, 2020
  • €99,00 - november 4, 2020
Since: november 4, 2020
  • Highest Price: €99,00 - november 4, 2020
  • Lowest Price: €70,25 - november 11, 2020

Als je op zoek bent naar een luchtkoeler, of ‘aircooler’ die wat krachtiger is dan de bijzonder kleine modellen in onze test, dan heeft Domo ook modellen beschikbaar die geschikt zijn voor wat grotere ruimtes. Dit model is een middenklasse aircooler die geschikt in voor kleine kamers, tot zo’n 15 vierkante meter.

Het apparaat

Dit model van Domo heeft een reservoir van zo’n 4 liter Dat is wat aan de lage kant voor een apparaat om een hele ruimte continu te blijven koelen, maar gezien zijn gewicht en afmetingen is dit een prima grootte.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.7/10)

Functies:

Door het ventileren van koude lucht kan dit model een ruimte degelijk verkoelen. Het apparaat heeft 3 standen.

App

Over een applicatie of afstandsbediening beschikt dit model niet, net als de meeste aircoolers.

Overig

Dit model beschikt over een oscillatiefunctie.

Design (6.6/10)

Met 4 kilo is dit model een relatief licht model in onze test in zijn klasse. Dit model is gemiddeld van grootte en maakt gebruik van luchtroosters om de te ventileren lucht beter te kunnen stroomlijnen. Op de bovenkant van het apparaat bevinden zich knoppen om het apparaat te kunnen bedienen. De bediening is overzichtelijk en duidelijk.

Luchtstroom (8.2/10)

Dit model heeft een vermogen van 70 watt, een gemiddeld vermogen. Dit is belangrijk voor de kracht van het apparaat, en de snelheid van onder anderen de ventilator. Dit model komt met 70 watt op een luchtstroom score uit van 8.2, een prima score.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Dit model is niet zo krachtig als de wat zwaardere modellen in onze test met meer vermogen, we adviseren dan ook dit apparaat voor een ruimte van meer dan 15 m2 niet meer aan te schaffen. Voor kleinere ruimtes is dit echter een prima optie.

Specificaties via domo-electronics.be

  • 4 liter waterreservoir
  • Drie standen

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.7/10
  • Design: 6.6/10
  • Luchtstroom: 8.2/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.1/10 – Een apparaat dat eigenlijk een beetje tussen wal en schip valt, omdat het niet krachtig genoeg is voor middelgrote ruimtes, en onhandig groot is voor kleinere ruimtes of om te dienen als persoonlijke aircooler. Hierdoor is het lastig een goede reden te vinden om dit apparaat aan te schaffen, maar we hebben er wel één gevonden. Beschik je namelijk over een erg kleine kamer, en wil je je aircooler absoluut alleen maar daar gebruiken, dan is dit model best een interessant model, niet in de laatste plaats, omdat het model gunstig geprijsd is.

7.1 Total Score

Functionaliteit
6.7
Design
6.6
Luchtstroom
8.2
Prestaties
7.0
PROS
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
CONS
  • Te groot voor het servet
  • Te klein voor het tafellaken
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled