Domo DO154A Mini luchtkoeler

€55,90 €64,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Domo DO154A - Mini Luchtkoeler/ventilator - €55,90
Price history
×
Price history for Domo DO154A - Mini Luchtkoeler/ventilator
Latest updates:
  • €55,90 - november 21, 2020
  • €55,82 - november 11, 2020
  • €55,90 - november 4, 2020
  • €56,01 - oktober 27, 2020
Since: oktober 27, 2020
  • Highest Price: €56,01 - oktober 27, 2020
  • Lowest Price: €55,82 - november 11, 2020

In je zoektocht naar een handzaam air cooler kom je waarschijnlijk wel de modellen van Domo tegen. Domo is een merk dat veel verschillende apparaten met betrekking tot koeling op de markt brengt. Dit kleine model is daar een voorbeeld van. Voor aanschaf van een model als dit moet je even goed opletten: dit is namelijk geen airco, maar een air cooler. Deze zijn niet zo effectief als airco’s, maar wel effectiever dan een ventilator.

Het apparaat

Dit model heeft een in het waterreservoir een inhoud van zo’n 75 centiliter. Een behoorlijke inhoud voor een apparaat met deze afmetingen. Dit apparaat wordt mechanisch bediend, en heeft een uitneembare watertank.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteit verhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit apparaat koelt en bevochtigt de lucht in een kleine omgeving door middel van de ventilatie van koud water.

App

Voor een apparaat van deze afmeting heb je geen afstandsbediening nodig, je zal over het algemeen altijd genoeg in de buurt zijn om het apparaat handmatig te kunnen bedienen. Een afstandsbediening of app wordt dan ook niet meegeleverd.

Overig

Dit model maakt gebruik van een honingraad koelmembraan.

Design (7.1/10)

Voor een klein aircooler ziet dit apparaat er prima uit. Er is zichtbaar iets beter nagedacht over het design dan bij andere kleine air coolers die we in onze test tegenkwamen. Het apparaat weegt net iets meer dan gemiddeld voor een klein aircooler, en komt qua formaat daarom ook niet iets hoger uit.

Luchtstroom (0.7/10)

Dit model heeft een vrij laag vermogen van 7 watt dat op basis van zijn ontwerp ontwerp niet geheel verrassend is. Het apparaat zal niet zoveel energie verbruiken als andere apparaten, maar ontbeert ook de kracht om de ventilator en andere onderdelen echt krachtig te activeren. Dit leidt tot een matige luchtstroom score. Door het ontwerp zal het wel heel efficiënt koelen.

Prestaties (6.9/10)

Oppervlakte

Het probleem van deze kleine modellen is, dat ze over het algemeen niet krachtig genoeg zijn om een serieuze ruimte te kunnen reinigen. Dat adverteert dit merk wel, maar voor een ruimte groter dan 8 vierkante meter, hoef je dit model niet aan te schaffen.

Geluid

Voor een klein model maakt dit apparaat bijzonder veel lawaai, met 58 dB

Specificaties via domo-electro.be:

  • 0.75 liter waterreservoir
  • 59 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.1/10
  • Luchtstroom: 0.7/10
  • Prestaties: 6.9/10

Ons eindoordeel

5.6/10 – Dit model is een interessant model voor een klein aircooler, die handzaam is en makkelijk mee te nemen. Dit model is namelijk net iets krachtiger dan zijn concurrenten van dit formaat, en heeft ook net een wat groter waterreservoir. Het is de meest effectieve optie voor een apparaat van dit formaat, of, hoe u wilt, de minst niet effectieve optie.

5.6 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.1
Luchtstroom
0.7
Prestaties
6.9
PROS
  • Licht
  • 0.75 liter
CONS
  • Geen USB
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled