De’Longhi Pinguino PAC N82 ECO

€427,53

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: De'Longhi Pinguino PAC N82 ECO - Mobiele airco - €427,53
Price history
×
Price history for De'Longhi Pinguino PAC N82 ECO - Mobiele airco
Latest updates:
  • €427,53 - november 26, 2020
  • €519,00 - november 23, 2020
  • €557,99 - november 19, 2020
  • €519,00 - november 12, 2020
  • €557,99 - november 7, 2020
  • €519,00 - november 5, 2020
  • €557,99 - oktober 31, 2020
Since: oktober 31, 2020
  • Highest Price: €557,99 - oktober 31, 2020
  • Lowest Price: €427,53 - november 26, 2020

De’Longhi komen we in onze tests bijzonder vaak tegen. Het is namelijk een merk dat bijzonder veel verschillende huishoudelijke apparaten van kwaliteit maakt. Ook in onze test met mobiele airco’s zien we enkele producten van De’Longhi. We zijn erg benieuwd naar deze apparaten, omdat de kwaliteit van De’Longhi vaak goed is, en over het algemeen deze apparaten ook een interessante functionaliteit hebben.

Het apparaat

De Pinguino PAC N82 ECO is een model gericht op ruimtes tot en met 31 vierkante meter. Kleine tot middelgrote ruimtes dus. Dit model heeft een innovatief design dat ook kan ontvochtigen, tot wel 20 liter vocht per dag. Daarnaast beschikt dit model over een ventilatiefunctie.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit model van De’Longhi kent een prima functionaliteit. Naast koelen kan dit model ook redelijk ventileren en ontvochtigen.

App

Dit model beschikt niet over een applicatie voor de telefoon, maar wel over een infrarood afstandsbediening.

Overig

De raam afdichtingskit die je bij dit model krijgt, zou voor de meeste mensen geschikt moeten zijn.

Design (7.5/10)

Opnieuw een prima design van De’Longhi, dat het telkens weer voor elkaar krijgt om onderscheidende producten te maken voor het huishouden. Naar het apparaat zelf is ook de afstandsbediening mooi ontworpen. Dit model is niet in te stellen op het apparaat zelf.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Dit model is geschikt om een ruimte van tot wel 31 vierkante meter te koelen.

Koelvermogen

Dit model heeft een koelvermogen van tot 9400 BTU.

Geluid

Dit model maakt zo’n 63 dB aan geluid.

Energielabel

Net als veel andere mobiele airco’s beschikt dit model over energielabel A.

Specificaties via delonghi.nl

  • 31m2 koeling oppervlak
  • BTU: 9400

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.5/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.5/10 – Dit model is een prima mix van stijl, functionaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Net als veel andere mobiele airco’s is dit model niet bijzonder goedkoop, maar voor een model dat een ruimte kan koelen tot wel 31 vierkante meter is de prijs-kwaliteitverhouding redelijk. Daarnaast kan het aantrekkelijk zijn dat dit model naast kan koelen, ook kan ventileren en kan ontvochtigen. Met de aanschaf van dit model heb je dus een bijzonder compleet apparaat in huis dat we na onze test zeker aanraden.

7.5 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.5
Prestaties
7.5
PROS
  • 3-in-1
  • Stijlvol
CONS
  • Geen display
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled