De’Longhi PAC N82 ECO

€519,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: De'Longhi Pinguino PAC N82 ECO - Mobiele airco - €519,00
Price history
×
Price history for De'Longhi Pinguino PAC N82 ECO - Mobiele airco
Latest updates:
  • €519,00 - november 23, 2020
  • €557,99 - november 19, 2020
  • €519,00 - november 12, 2020
  • €557,99 - november 7, 2020
  • €519,00 - november 5, 2020
  • €557,99 - oktober 31, 2020
Since: oktober 31, 2020
  • Highest Price: €557,99 - oktober 31, 2020
  • Lowest Price: €519,00 - november 5, 2020

Dit model van De’Longhi is geschikt voor het koelen van ruimtes van tot wel 30 vierkante meter. Niet bijzonder veel als je naar de prijs en de afmeting van het apparaat kijkt, maar een koeler als deze biedt wel degelijk een hoop voordelen. De’Longhi heeft een goede reputatie als het gaat om dit soort producten, en we zijn dan ook benieuwd wat dit model kan bieden.

Het apparaat

Dit apparaat van De’Longhi belooft geruisloos en verantwoord lucht te koelen, en kan daarnaast de lucht ook nog eens tot op zekere hoogte (zo’n 32 liter per dag) ontvochtigen. Het apparaat beschikt naast een airco en een ontvochtiger ook over een ventilatiefunctie. Op deze manier maakt het dit apparaat een bijzonder compleet model.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model kan koelen, ventileren en ontvochtigen.

App

Dit model beschikt niet over een applicatie, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Dit model wordt geïnstalleerd met een slang naar buiten, een maakt gebruik van natuurlijk propaangas.

Design (7.0/10)

Dit model is met 30 kilo aan de grote kant, dit hoeft echter niet zo’n probleem te zijn, ware het niet dat dit apparaat niet goed te verrijden dit. Het wordt geïnstalleerd met een slang naar buiten, wat de mobiliteit van dit apparaat wat vermindert. Het scherm is wel duidelijk te lezen en te gebruiken.

Prestaties (8.5/10)

Oppervlakte

Dit model kan zo’n 30 vierkante meter koelen. Een prima prestatie, hoewel je voor de prijs toch iets meer hoopt te krijgen. Dit komt neer op zo’n 78 kubieke meter. Daarnaast kan de ventilator van het apparaat 350 vierkante meter lucht verplaatsen per uur.

Koelvermogen

Dit model heeft een prima koelvermogen, van 9400 BTU.

Geluid

Deze airco is niet bijzonder stil, maar met een geluid van zo’n 63 decibel zal deze niet bijzonder opvallen.

Energielabel

Dit apparaat draagt energielabel A, een zeer goede score. Op A+ na, is dit de meest zuinige score in onze test.

Specificaties via delonghi.nl:

  • 30m2 koeling oppervlak
  • BTU: 9400

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 8.0/10

Ons eindoordeel

7.6/10 – Een bijzonder goede mobiele airconditioner, die wel wel een wat minder groot oppervlakte schoonmaakt dan je zou hopen voor het bedrag dat je er voor betaalt. Het maximale koelvermogen is echter prima, en de ventilator is krachtig. Dat dit model ook nog over een luchtontvochtiger beschikt is alleen maar mooi meegenomen.

7.7 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.0
Prestaties
8.0
PROS
  • Koelvermogen
  • Ventilator
CONS
  • Prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled