De’Longhi PAC CN93 ECO

€644,77

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Delonghi Pinguino PAC CN93 ECO - Mobiele Airco - €644,77
Price history
×
Price history for Delonghi Pinguino PAC CN93 ECO - Mobiele Airco
Latest updates:
  • €644,77 - november 21, 2020
  • €699,00 - november 12, 2020
  • €644,77 - november 2, 2020
Since: november 2, 2020
  • Highest Price: €699,00 - november 12, 2020
  • Lowest Price: €644,77 - november 2, 2020

Dit model van De’Longhi is geschikt voor ruimtes tot en met 30 vierkante meter, geen bijzonder grote ruimte, maar wel een ruimte die groot genoeg zou moeten zijn voor kleinere woonkamers, bijna alle slaapkamers en ander soort ruimtes. Dit model is het broertje van de De’Longhi PAC N82 ECO, die we in deze test ook tegenkwamen. Dat model kwam behoorlijk goed uit de test, dus we zijn benieuwd naar de prestaties van dit model.

Het apparaat

Dit model van De’Longhi is geschikt voor ruimtes tot en met 30 vierkante meter, een prima prestatie. Als je op zoek bent naar een model voor een kleinere ruimte kun je dit model nog steeds overwegen, maar zal dit misschien wat te veel van het goede zijn. Dit model is een standaard model dat het midden houdt als het gaat om verschillende specificaties, en biedt een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Met dit model kun je naast de lucht koelen, ook de lucht ontvochtigen en tot op zekere hoogte ventileren. Dit model kan niet verwarmen.

App

Dit model heeft geen app, maar wel een afstandsbediening.

Overig

Bij dit model krijg je geen raam afdichtingskit, die zul je dus zelf nog aan moeten schaffen.

Design (7.0/10)

Met 33 kilo is dit apparaat niet het lichtste model in onze test, maar het is wel heel goed verrijdbaar, en daarom tot op zekere hoogte mobiel. Van dit apparaat sluit je een slang aan op de opening van je raam, een kit daar voor moet je zelf nog aanschaffen. Dit apparaat is vrij makkelijk is gebruik, en het bedieningsschema spreekt voor zich.

Prestaties (8.3/10)

Oppervlakte

Dit model kan zo’n 30 vierkante meter koelen. Dat is prima, en gecombineerd met een luchtverplaatsing vermogen van 350 kubieke meter maakt het dit model een krachtige mobiele airco.

Koelvermogen

Dit model kan koelen met een vermogen van 10500 BTU, een prima resultaat in onze test, dit in combinatie met een algemeen vermogen van 1000 Watt.

Geluid

Deze airco maakt net als andere airco’s wat geluid dat zal opvallen in kleinere ruimtes. Het geluidsniveau van dit model is 65 dB.

Energielabel

Deze mobiele airconditioning heeft energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig opereert.

Specificaties via delonghi.nl:

  • 30m2 koeling oppervlak
  • BTU: 10500

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 8.5/10

Ons eindoordeel

7.8/10 – Dit model is een prima mobiele airconditioner voor kleine en middelgrote ruimtes. Het apparaat is wat zwaarder dan gemiddeld, maar kan krachtig koelen, en de bediening is vrij simpel te gebruiken. De prestaties van dit model zijn bijzonder goed, dit komt onder anderen door het hoge vermogen dat het apparaat kan ontwikkelen.

7.8 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.0
Prestaties
8.5
PROS
  • Koelkracht
  • Simpel in gebruik
CONS
  • Iets prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled