Clatronic CL 3672

€244,49

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Clatronic CL 3672 - €244,49
Price history
×
Price history for Clatronic CL 3672
Latest updates:
  • €244,49 - september 19, 2020
  • €244,50 - augustus 27, 2020
Since: augustus 27, 2020
  • Highest Price: €244,50 - augustus 27, 2020
  • Lowest Price: €244,49 - september 19, 2020

Omdat uiterlijk natuurlijk ook een rol speelt bij de aanschaf van een mobiele airco, is het fijn dat we voor de afwisseling eens een grijs model in onze test zien. Over het algemeen zijn alle mobiele airco’s in onze test namelijk altijd wit. Deze kunnen, naast dat ze er wat goedkoop uitzien, ook heel erg opvallen in wat meer donkere interieurs. Zo niet dit model van Clatronic.

Het apparaat

Dit model van Clatronic is geschikt om ruimtes mee te koelen tot wel 28 vierkante meter. Dit is een prima oppervlakte, en zou meer dan genoeg moeten zijn voor verschillende soorten kamers, zeker alle ‘extra’ kamers als slaapkamers, hobbykamers en studiekamers.
Dit model is vrij compact ontworpen en is tot op zekere hoogte multifunctioneel.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit apparaat van Clatronic kan meer dan alleen koelen: het kan ook ontvochtigen en ventileren.

App

Dit model van Clatronic heeft niet de beschikking over een app, maar je krijgt er uiteraard wel een afstandsbediening bij.

Overig

Dit model is verrijdbaar, maar je moet het apparaat wel met een slang naar buiten leiden, dus het blijft enigszins plaatsgebonden.

Design (7.5/10)

Het design is het sterke punt van dit apparaat. Het is compact, het is verrijdbaar, weegt niet zoveel als sommige andere apparaten en zal in donkerdere ruimtes niet zo erg opvallen

Prestaties (7.2/10)

Oppervlakte

28 vierkante meter is een prima uitslag voor dit model van Clatronic. Het biedt een hoop mogelijkheden voor gebruik.

Koelvermogen

Dit model heeft een koelvermogen van 8000 BTU, wat niet aan de hoge kant is. Zeker voor het beoogd gebruik van 28 vierkante meter, is dit aan de lage kant.

Geluid

Eigenlijk alle mobiele airco’s maken zo’n 65 dB aan geluid, en dat is voor dit model niet anders.

Energielabel

Dit model van Clatronic is aangewezen met energielabel A.

Specificaties via clatronic.de:

  • 28m2 koeling oppervlak
  • BTU: 8000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.5/10
  • Prestaties: 7.2/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Dit model is een prima keuze voor kleine tot middelgrote ruimtes. Zeker voor mensen met een wat donkerder interieur is dit model interessant. Het apparaat ziet er namelijk met zijn zwart/grijze vormgeving wat stijlvoller, en minder opvallend uit. De prestaties van dit model zijn redelijk, vooral de koelkracht had nog wel wat beter gekund.

7.2 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.5
Prestaties
7.2
PROS
  • Relatief compact
  • Zwart/grijs
CONS
  • Koelkracht
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled