Cecotec ForceClima 9050

€339,00 €399,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Cecotec ForceClima 9050 Mobiele airco - €339,00
Price history
×
Price history for Cecotec ForceClima 9050 Mobiele airco
Latest updates:
  • €339,00 - september 13, 2020
  • €237,60 - augustus 22, 2020
Since: augustus 22, 2020
  • Highest Price: €339,00 - september 13, 2020
  • Lowest Price: €237,60 - augustus 22, 2020

Cecotec hebben we nog niet vaak gezien in onze tests en we zijn dan ook benieuwd naar de functionaliteit van dit apparaat. In tegenstelling tot veel andere apparaten in onze test is dit model zwart, een kleur die we niet zo vaak zien bij mobiele airco’s. Het geeft het apparaat direct een wat luxere uitstraling dan de meeste modellen in onze test.

Het apparaat

Dit apparaat van Cecotec is een apparaat dat wat aan de grote kant is voor een model dat geschikt is om een ruimte tot slechts 25 vierkante meter te koelen. Het is een model dat werkt met een afvoerslang naar buiten, net als de meeste van dit soort apparaten, dus het zal redelijk wat ruimte innemen in je ruimte. Het apparaat is verder vrij standaard.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model van Cecotec beperkt zich tot koelen, en heeft dus een een eenzijdige functionaliteit. Wel heeft het een summiere ontvochtigingsfunctie.

App

Dit apparaat beschikt niet over een app voor de smartphone, maar wel over een handige afstandsbediening die je de mogelijkheid geeft om vrijwel alle opties te bedienen.

Overig

Dit model heeft een kracht van 1010 Watt.

Design (7.0/10)

Dit apparaat van Cecotec ziet er op het eerste gezicht interessanter uit dan de meeste mobiele airco’s. Waar de meeste apparaten gemaakt zijn wat wit plastic, wat er soms wat goedkoop uit ziet, is dit model ontworpen met een stijlvoller zwart/grijs uiterlijk. Het apparaat is voor zijn afmetingen met 22 kilo niet bijzonder zwaar.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Dit apparaat is geschikt om een ruimte te koelen tot wel 25 vierkante meter. Dit is een vrij klein oppervlakte.

Koelvermogen

Het koelvermogen van dit model is niet enorm hoog, maar wel meer dan genoeg om de bedoelde ruimtes te kunnen koelen. Het koelvermogen is 9000 BTU.

Geluid

Het hoogtepunt van dit model is het geluid dat dit model maakt. Waar vrijwel alle modellen in onze test zo’n 65 dB aan geluid maken, komt dit model tot 54 dB.

Energielabel

Dit apparaat is voorzien van energielabel A.

Specificaties via cecotec.com:

  • 25m2 koeling oppervlak
  • BTU: 9000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Dit model van Cecotec is op heel veel verschillende vlakken vrij identiek aan alle andere apparaten op de markt, maar op een paar vlakken ook vrij verschillend van andere modellen. Vooral het uiterlijk van dit apparaat is wat anders, door het kleurgebruik, maar wat vooral opvallend is is dat dit model een stuk minder geluid maakt dan andere modellen. Een reden om dit apparaat aan te schaffen.

7.2 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
7.5
PROS
  • Stijlvol
  • Minder geluid dan gemiddeld
CONS
  • Groot
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled