Camry CR 7905 Air cooler 3 in 1

€64,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Camry CR 7905 Air cooler 3 in 1 - €64,95
Price history
×
Price history for Camry CR 7905 Air cooler 3 in 1
Latest updates:
 • €64,95 - juli 31, 2022
 • €67,33 - juli 20, 2022
Since: juli 20, 2022
 • Highest Price: €67,33 - juli 20, 2022
 • Lowest Price: €64,95 - juli 31, 2022

De naam van dit model windt er geen doekjes om. Dit model is een aircooler met drie verschillende functies. Soms wordt dit een klein beetje aangezet in de verkoop, omdat deze drie functies zo dicht naast elkaar liggen dat de andere functies slechts bijproducten zijn.

Het apparaat

Dit model van Camry heeft een flink waterreservoir van 8 liter. Dat zou normaal gesproken voldoende moeten zijn om een bijzonder lang gedeelte van de dag te kunnen ventileren en koelen. Voor een apparaat met deze prijsstelling heeft het model bijzonder handige functies, die relatief krachtig zijn.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.8/10)

Functies:

Dit apparaat heeft verschillende functies, maar omschrijft deze correcter: als werking. Dit model heeft een koelende werking, een zuiverende werking en een luchtbevochtigende werking.

App

Dit apparaat van Camry beschikt niet over een app, maar heeft wel een afstandsbediening.

Overig

Dit model is in te stellen op 3 snelheden.

Design (7.4/10)

Dit model van Camry ziet er prima uit voor een apparaat in deze prijsklasse. Het heeft een sportief uiterlijk met een interessant ontworpen display boven op het apparaat. Het model weegt iets meer dan 6 kilo, maar is ook makkelijk te verrijden.

Luchtstroom (10/10)

Dit model van Camry heeft een bijzonder hoog vermogen van maar liefst 150 watt. Met een vermogen als dat mag je van een apparaat bijzonder krachtige prestaties verwachten, want het wattage heeft invloed op onder anderen de snelheid van de ventilator en de kracht van de luchtstroom. De score voor de luchtstroom van dit model is 10, wat dus bijzonder goed is.

Prestaties (7.3/10)

Oppervlakte

Dit model kan door het wattage en het grote waterreservoir redelijk grote ruimtes aan, koelen en ventileren. Reken op ruimtes tot maximaal 20-25 vierkante meter.

Specificaties via de distributeur:

 • 8 liter waterreservoir
 • 3-in-1

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 7.8/10
 • Design: 7.4/10
 • Luchtstroom 10/10
 • Prestaties: 7.3/10

Ons eindoordeel

8.1/10 – Dit model biedt bijzonder goede prestaties voor zijn prijsklasse, en ook de functionaliteit van dit model is erg goed. Het apparaat blinkt onder andere uit voor wattage, want het heeft een wattage dat behoort tot de beste wattages in onze test. Dat maakt dit een krachtig apparaat dat zeker, omdat zijn prijs een aanbeveling verdient in onze test. Daarnaast zal een waterreservoir van 8 liter er voor zorgen dat je zeker een dagdeel voor uit kan.

8.1 Total Score

Functionaliteit
7.8
Design
7.4
Luchtstroom
10
Prestaties
7.3
PROS
 • 3-in-1
 • Verrijdbaar
CONS
 • Geen ijs compartiment
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score