BREND Luxe Luchtkoeler

€56,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BREND Luxe Luchtkoeler ventilator - Mobiele 3 in 1 Aircooler 65 Watt 3.5 Liter - verrijdbare air cooler - €56,95
Price history
×
Price history for BREND Luxe Luchtkoeler ventilator - Mobiele 3 in 1 Aircooler 65 Watt 3.5 Liter - verrijdbare air cooler
Latest updates:
  • €56,95 - september 13, 2020
  • €49,95 - augustus 26, 2020
Since: augustus 26, 2020
  • Highest Price: €56,95 - september 13, 2020
  • Lowest Price: €49,95 - augustus 26, 2020

Deze luxe luchtkoeler, of aircooler, van Brend is een model dat we vaker zien in deze test. Het lijkt op verschillende modellen van andere merken. Dit komt vooral door het gebruik van het verticale luchtrooster en de grote wielen onder het apparaat. Door zijn prijsstelling komt dit model in de categorie van budget-apparaten terecht.

Het apparaat

Dit model van Brend kan verschillende dingen, en dat kan handig zijn als je gebruik wil maken van deze drie functies: ventileren, koelen, en bevochtigen. Een prima functionaliteit voor dit model.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit apparaat heeft drie functies in één, maar deze zijn allemaal inherent aan het ontwerp en bijproducten van elkaar: ventileren, koelen en bevochtigen.

App

Dit apparaat heeft geen afstandsbediening, nog app om bediend te worden.

Overig

In dit model bevinden zich twee ijs-containers.

Design (6.0/10)

Dit model ziet er wat goedkoop uit. Er is gebruik gemaakt van vrij lichte, plastic materialen in het ontwerp. Dit hoeft voor de werking niet zo’n probleem te zijn, maar voor de levensduur mogelijk wel. Het apparaat weegt, met leeg reservoir, 4.7 kilo.

Luchtstroom (7.6/10)

Dit apparaat van Brend heeft een wattage van 65 watt. Met dat wattage kan dit model de ventilator aandrijven en wordt de kracht bepaald van dit model, dus ook de luchtstroom. De luchtstroom is bij dit model getet op een score van 7.6.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Dit model koelt, maar koelt niet zo krachtig We adviseren dan ook niet om dit model te gebruiken voor koeling in een ruimte van meer dan 15 m2.

Geluid

Dit apparaat maakt zo’n 55 dB aan geluid, iets minder dan gemiddeld voor een apparaat met deze afmetingen.

Specificaties via de distributeur:

  • 3.5 liter waterreservoir
  • 4.7 kilo

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Luchtstroom: 7.6/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Voor een apparaat dat zo licht gebouwd is presteert dit model van Brend nog aardig goed. Het heeft een luchtstroom score van 7.6, en gezien zijn prijs is dat niet zo slecht. Het model is verrijdbaar, en heeft met 3.5 liter een reservoir waar je een tijdje mee vooruit kan, zeker een dagdeel of anderhalf. De prijs-kwaliteitverhouding is bijzonder goed.

7.2 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Luchtstroom
7.6
Prestaties
7.0
PROS
  • 3-in-1
  • Makkelijk verrijdbaar
CONS
  • Korte verwachte levensduur
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled