Breezy Cube Personal Air Cooler LA 120801 Lanaform

€49,88

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Breezy Cube Personal Air Cooler LA 120801 Lanaform - €49,88

Bij deze kleine, persoonlijke aircoolers zijn we toch altijd een beetje sceptisch. Zijn deze apparaatjes krachtig genoeg om te doen wat ze beloven? In de praktijk blijkt vaak van niet, maar we zijn bereid ons te laten verrassen. Dit model van Lanaform is een model dat je op verschillende plekken kan inzetten, zoals bijvoorbeeld op kantoor.

Het apparaat

Dit model van Lanaform heeft een waterreservoir van 0.5 liter, dit is een vrij klein reservoir, zeker als je kijkt naar de afmeting en het gewicht van dit model. Want ondanks dat dit een klein air cooler is voor persoonlijk gebruik, weegt dit model vrij zwaar, met bijna 2 kilo.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.1/10)

Functies:

Dit apparaat beschikt over één functie, en dat is de lucht koelen door ventilatie.

App

Dit model heeft geen app of afstandsbediening.

Overig

Dit model geeft een verkoelend effect tot 2 meter afstand.

Design (5.9/10)

Dit model weegt 1.7 kilo, wat voor een persoonlijk air cooler behoorlijk veel is. Het heeft wel relatief kleine afmetingen. Dit model is niet te gebruiken met een USB-aansluiting, iets wat een bijzonder groot gemis is voor een apparaat voor persoonlijk gebruik.

Luchtstroom (1.2/10)

De luchtstroom score voor een apparaat wordt bepaald naar aanleiding van het wattage. Het wattage van dit model is laag, ongeveer 10 watt. Dit heeft invloed op de kracht en de snelheid van de ventilator. De score van dit model is 1.2, erg laag.

Prestaties (6.3/10)

Oppervlakte

Dit model is klein en niet zo krachtig. Het koelt toch een oppervlakte van zo’n 3-4 vierkante meter, niet meer.

Geluid

Dit apparaat maakt zo’n 10 dB aan geluid.

Specificaties via de distributeur

  • 0.5 liter waterreservoir
  • 1.7 kilo

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.1/10
  • Design: 5.9/10
  • Luchtstroom: 1.2/10
  • Prestaties: 6.3/10

Ons eindoordeel

4.9/10 – Een matige persoonlijke air cooler. Van een model dat bijna twee kilo weegt en niet over een USB-verbinding beschikt zou je toch net wat meer verwachten, maar dit model is wel erg zwak. Daarnaast is dit model ook zeker niet de goedkoopste persoonlijke air cooler, dus de prijs/kwaliteit verhouding is ook nog erg matig te noemen. We adviseren voor hetzelfde budget even verder te kijken.

4.9 Total Score

Functionaliteit
6.1
Design
5.9
Luchtstroom
1.2
Prestaties
6.3
CONS
  • Koelt niet krachtig
  • Geen USB
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Login/Register access is temporary disabled