Boneco Airshower F120

€78,90

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Boneco Airshower F120 - €78,90
Price history
×
Price history for Boneco Airshower F120
Latest updates:
  • €78,90 - november 17, 2020
  • €82,61 - november 13, 2020
  • €80,52 - november 12, 2020
  • €85,65 - november 9, 2020
  • €38,65 - november 8, 2020
  • €39,26 - november 6, 2020
  • €38,50 - november 5, 2020
  • €37,89 - november 2, 2020
Since: november 2, 2020
  • Highest Price: €85,65 - november 9, 2020
  • Lowest Price: €37,89 - november 2, 2020

De BONECO F120 is de perfecte statiefventilator voor slaapkamers of middelgrote ruimtes. Haar elegante en innovatieve ontwerp oogt erg bijzonder en bestaat uit een arm met hierop de ventilator die een superieure luchtstroom uitstraalt. De ventilatorkop kan 270 graden worden gedraaid, waardoor hij extreem veelzijdig is: richt hem in de horizontale richting om de ruimte direct te koelen of reflecteer hem op het plafond of muur om het karakteristieke gevoel van een luchtdouche te creëren. De F120 heeft 3 snelheden die worden ingesteld met een draaiknop.

Wat zegt de consument

Het is een kleinere, compacte ventilator maar zeker niet minder kwalitatief. De Boneco Airshower F120 is een Zwitsers product en dat merk je in zowel prijs als kwaliteit. De ventilator heeft eigenlijk meer weg van een airco dan van een statiefventilator, maar dan zonder vervuilend component. De ventilator is 270 graden draaibaar waardoor je de ventilator op het plafond kan richten en er je een douche van verfrissende luchtdeeltjes tegemoet komt.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • lakeland.co.uk: 5/5 uit 1 reviews
  • bol.com: 5/5 uit 11 reviews
  • Consumentenbond: 4/5 uit 83 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

26/100: De Boneco Airshower F120 is een kleinere statiefventilator en heeft hierdoor ook een lager vermogen. De ventilator meet slechts 54 centimeter en haar vermogen ligt op 20 watt. Een heel pak minder dan het vermogen van de gemiddelde statiefventilator maar daarom niet minder goed. De luchtstroom is kleiner, maar de Boneco Airshower F120 is dan ook eerder geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes en slaapkamers. Er zitten 3 standen op het toestel, maar vooral de gemiddelde stand is de meest bruikbare stand. Qua geluid is de Boneco Airshower F120 niet de meest stille ventilator. Hij produceert zo’n 55 decibel terwijl het gemiddelde geluidsniveau voor statiefventilatoren 49 decibel is.

Design

85/100: Het ventilatorhoofd van de Boneco Airshower F120 is 270° draaibaar en kan dus zowel horizontaal als verticaal gericht worden. Bij een verticaal gebruik wordt de lucht geprojecteerd op het plafond waardoor je een frisse luchtdouche creëert. Er zitten drie gebruiksstanden op de ventilator en de bediening gebeurt uitsluitend via het statief van de ventilator en niet bijvoorbeeld aan de hand van een afstandsbediening.

Onderhoud

70/100: Gezien haar kleinere gestalte beschikt de Boneco Airshower F120 over kleinere bladen. De diameter van de bladen bedraagt slechts 15 centimeter en de ventilator is gemakkelijk demonteerbaar om de bladen schoon te maken. Aangezien de ventilator slechts 54 centimeter hoog is, weegt hij ook een pak minder dan andere statiefventilatoren. Het gewicht van de Boneco Airshower F120 bedraagt zo maar 2,9 kg waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is.

Specificaties via boneco.com:

  • Vermogen: 20 Watt
  • Gewicht: 2,9 kg
  • Geluidsniveau: 55 dB
  • Diameter: 15 cm
  • Aantal snelheden: 3

Verdict

De Boneco Airshower F120 is geen standaard statiefventilator maar eerder een ventilator airco. Vooral mensen die weerspannig staan tegenover een airco kan dit een ideale vervanging zijn. Door de ventilator op het plafond te richten creëer je namelijk een douche van verfrissende luchtdeeltjes, wat bijna aanvoelt als een airco. Toch kan de prijs een bepalende factor zijn, want je betaalt toch al snel 90 euro voor deze kleine ventilator.

De lage luchtstroom is voor de Airshower niet heel bepalend omdat zijn werking meer aansluit met een aircooler dan een ventilator. In andere woorden, het is een prima oplossing ter verkoeling. Minder als je puur kijkt naar blaaskracht.

6 Total Score
1 reviews

6Expert Score
Luchtstroom
2.6
Design
8.5
Onderhoud
7
9User's score
Luchtstroom
8
Design
10
Onderhoud
9
PROS
  • Prijsklasse: Hoog
  • Fraai ontwerp
CONS
  • Lage luchtstroom
  • Geen afstandsbediening
Add your review  |  Read reviews and comments

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. 4.5
    Luchtstroom
    80
    Design
    100
    Onderhoud
    90

    Mag ik vragen waar jullie de waterdeeltjes vandaan halen bij de Boneco ventilator???
    Hij spuugt niet hoor. En water zou ik er niet bij gebruiken, daar is hij niet geschikt voor…..

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
    • Beste Yvyonne,

      Dit was een fout aan onze kant, wij hebben de voor- en nadelen van een andere variant van de Boneco aan deze review toegevoegd. Onze excuses.

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled