Beurer LR200

€113,13

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Beurer luchtreiniger LR 200 - €113,13
Price history
×
Price history for Beurer luchtreiniger LR 200
Latest updates:
  • €113,13 - november 29, 2020
  • €112,33 - november 28, 2020
  • €99,54 - november 12, 2020
Since: november 12, 2020
  • Highest Price: €113,13 - november 29, 2020
  • Lowest Price: €99,54 - november 12, 2020
Geschikt voor:
  • Allergie of hooikoorts NEE
  • Astma JA
  • Luchtverontreiniging JA
  • Geur (keuken) NEE
Beurer is een bedrijf dat normaal gesproken zich specialiseert in onder andere medische apparatuur en producten gerelateerd aan de thermostaat. Dit alleen ter bevordering van de algehele gezondheid van de eindgebruiker. Bij dit product probeert Beurer een verschil te maken op basis van de luchtkwaliteit in de slaapkamer.

Het apparaat

Niet alle apparaten zijn even krachtig ontworpen, of beoogd even grote ruimtes te reinigen. Dit is ook niet in alle gevallen noodzakelijk. Dit model is bedoeld voor in de slaapkamer, en kan daar in potentie uitstekend zijn werk doen. Laten we kijken naar de prestaties van de Beurer LR200.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.5/10)

Filters

Dit model maakt gebruik van ionisatie en drie andere filters: een HEPA filter, een voorfilter en een actieve koolstoffilter. Voor het beoogd gebruik van dit model, vinden wij ionisatie ook een prima keuze. Een slaapkamer is over het algemeen klein, en je wil er niet te veel geluid in hebben. Ionisatie reinigt over het algemeen vrij stil, en de werking van de filters is apart in te stellen.

App

Deze luchtreiniger heeft geen app.

Overig

Dit model beschikt niet over verschillende standen, maar je kan wel instellen wanneer je welk soort filter wil gebruiken.

Design (7.1/10)

Dit model is klein en compact, je zou dit model in principe uit kunnen pluggen nadat je geslapen hebt, en meenemen naar de studeerkamer. Daarnaast ziet dit model er volgens ons prima uit. Het is een neutraal ontwerp met een duidelijk bedieningsschema bovenop het apparaat, in het midden van het ventilatorgedeelte.

Prestaties (6.5/10)

Oppervlakte

Dit apparaat kan 15 vierkante meter reinigen, een prima voor een kleine slaap- of studeerkamer. Dit met een CADR van 218 kubieke meter per uur. Een prima score.

Geluid

Bij dit model kun je de ‘luidste’ filters uitschakelen, en dus bijvoorbeeld ‘s nachts alleen de stilste filter (ionisatie) overhouden. Het model is op deze manier erg stil.

Specificaties via beurer.com:

  • 15 m2 reinigingsoppervlakte
  • 4 verschillende filters

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.5/10
  • Design: 7.1/10
  • Prestaties: 6.5/10

Ons eindoordeel

6.7/10 –
Een prima luchtreiniger voor in de slaapkamer of een kleine studeerkamer. Het model biedt een grote hoeveelheid filters aan, genoeg om de meeste vieze lucht te kunnen reinigen. Daarnaast ziet het apparaat er prima uit, en kun je hem ‘s nachts in de stilste stand gebruiken, om er zo geen last van te hebben. Een prima keuze met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

6.7 Total Score

Functionaliteit
6.5
Design
7.1
Prestaties
6.5
PROS
  • Prijs/kwaliteit
  • Stil
CONS
  • Geen display
  • Geen app
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled