Bestron DT48C

€87,96

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs

De Bestron DT48C is een grote plafondventilator met een totale breedte van 120 centimeter vervaardigd uit chroom. Op de ventilator zitten drie lange ventilatorbladen die voor een krachtige luchtverplaatsing zorgen in alle snelheidsstanden. Dankzij de zomer-/winterschakelaar gebruik je deze ventilator het hele jaar door. In de zomerstand blaast de ventilator de wind naar beneden en voel je een heerlijke verfrissende bries, in de winterstand wordt de koude lucht naar boven geblazen waardoor de warme opstijgende lucht naar beneden wordt geduwd en de ruimte warm houdt.

Wat zegt de consument

Wij zijn erg tevreden over onze aankoop van de Bestron DT48C. Hij is erg groot waardoor er een enorme luchtverplaatsing plaatsvindt en het eigenlijk altijd fris aanvoelt. In de hoogste stand wiebelt hij een beetje, waarschijnlijk omdat hij zo groot is maar zolang hij goed gemonteerd is is er geen probleem. In de hoogste stand is hij ook minder stil dan in de eerste en tweede stand maar deze eerste twee standen zorgen op zich ook voor genoeg verfrissing.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • coolblue.nl: 9.2/10 uit 41 reviews
  • Bol.com: 4.6/5 uit 81 reviews
  • kieskeurig.nl: 6.8/10 uit 3 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

78/100: Met zijn 60 watt motor en lange ventilatorbladen is de Bestron DT48C zeker in staat om grote oppervlaktes te verkoelen. Bovendien beschikt deze Bestron DT48C over een zomer-/winterschakelaar waarmee de lucht in de zomerstand naar beneden geduwd wordt en de lucht in de winterstand naar boven geduwd wordt zodat de warme lucht beneden blijft hangen. Er zitten naast de uitstand drie snelheidsstanden op de ventilator waarbij vooral stand 1 en 2 de meest aangename zijn. In stand 3 wiebelt de ventilator een beetje en maakt hij bijna 47 decibel geluid, 4 decibel meer dan wat de gemiddelde plafondventilator produceert.

Design

70/100: De Bestron DT48C heeft een behuizing uit mat chroom, net als de drie ventilatorbladen. Enkel de trekschakelaar past iets minder in het geheel en bestaat uit een wit touw met houten uiteinde. Er zit geen verlichting verwerkt in de Bestron DT48C en je bedient hem uitsluitend via de trekschakelaar.

Onderhoud

75/100: Het materiaal waaruit de ventilator bestaat, mat chroom, is erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Met een licht vochtige doek of plumeau neem je in geen tijd het stof van de ventilatorbladen. De ventilator heeft een totale diameter van 120 centimeter en weegt 5 kg.

Specificaties via bestron.com:

  • Vermogen: 60 Watt
  • Gewicht: 5 kg
  • Geluidsniveau: 46.9 dB
  • Aantal snelheden: 3 cm

Verdict

Door zijn lange ventilatorbladen en krachtige motor is de Bestron DT48C in staat om op korte tijd grote oppervlaktes te verkoelen. Zijn vormgeving en kleur zijn sober en passen in vrijwel elk interieur waardoor dit een ventilator is die eigenlijk altijd past. Het enige minpuntje is wellicht dat er geen verlichting in deze ventilator verwerkt zit.

7.4 Total Score

Luchtstroom
7.8
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
  • Goede luchtstroom
CONS
  • Geen geïntegreerde verlichting
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score