Bestron DC30T

€69,99 €84,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bestron DC30T - Plafondventilator met Verlichting - €69,99
Price history
×
Price history for Bestron DC30T - Plafondventilator met Verlichting
Latest updates:
  • €69,99 - november 23, 2020
  • €62,98 - november 15, 2020
  • €32,23 - november 6, 2020
  • €33,68 - oktober 29, 2020
Since: oktober 29, 2020
  • Highest Price: €69,99 - november 23, 2020
  • Lowest Price: €32,23 - november 6, 2020

Nu we steeds meer en warmere zomers krijgen is het geen slecht idee om te kiezen voor een gezonde manier van verkoeling in huis. Met de Bestron DC30T plafondventilator investeer je in een praktische oplossing. De ventilator neemt weinig plaats in, verkoelt de gehele ruimte op een geruisloze manier en beschikt over een geïntegreerde verlichting. De Bestron DC30T heeft een reikwijdte van 75 centimeter en beschikt over 6 ventilatorbladen die omkeerbaar zijn. Aan de ene kant zijn de ventilatorbladen wit, aan de andere kant houtkleurig. Op de ventilator zitten 3 snelheidsstanden en deze verander aan de hand van een trekschakelaar.

Wat zegt de consument

De Bestron DC30T oogt sober en tegelijkertijd modern. Doordat de ventilatorbladen twee kleuren hebben kan je thuis ook nog kiezen welke kleur het beste past in het interieur, of je kan ze na een aantal jaar omkeren voor een andere look te bekomen. De montage liep niet van een leien dakje maar eens gemonteerd is de Bestron DC30T een topproduct. Hij draait bijna geruisloos en ook de verlichting geeft precies genoeg licht. Prijs-kwaliteit was dit een heel goede aankoop.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • coolblue.be: 8.7/10 uit 135 reviews
  • mediamarkt.nl: 4.3/5 uit 6 reviews
  • Bol.com: 4.2/5 uit 157 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

78/100: De Bestron DC30T is uitgerust met een 60 watt motor en 6 ventilatorbladen die voor een krachtige luchtcirculatie zorgen. Er zitten naast de uitstand 3 snelheidsstanden op de ventilator, en daarnaast heb je een aparte bediening voor het licht. Qua geluidsniveau zit de Bestron DC30T rond de gemiddelde waarde voor plafondventilatoren. Hij produceert 42.4 decibel geluid, terwijl het gemiddelde 43 decibel bedraagt.

Design

70/100: Het leuke aan de Bestron DC30T is dat je hem op twee verschillende manieren kan monteren en hierdoor een volledig andere look bekomt. Aan de ene kant hebben de ventilatorbladen een witte kleur en aan de andere kant een lichte houtkleur. De motorbehuizing heeft een stijlvolle titaniumkleur. De bediening van zowel de ventilator als het licht gebeurt aan de hand van 2 aparte trekschakelaars.

Onderhoud

75/100: De Bestron DC30T heeft 6 ventilatorbladen met een totale diameter van 75 centimeter. Je stoft deze gemakkelijk af met een plumeau of een licht vochtige doek. De ventilator zelf inclusief lamp weegt 5,3 kg en is makkelijk monteerbaar.

Specificaties via bestron.com:

  • Vermogen: 60 Watt
  • Gewicht: 5.3 kg
  • Geluidsniveau: 42.4 dB
  • Aantal snelheden: 3

Verdict

De Bestron DC30T is een kwaliteitsvolle ventilator met geïntegreerde verlichting. Vooral de kleur kan een doorslaggevend element zijn om voor deze ventilator te kiezen omdat je hem op twee verschillende manieren kan monteren om een verschillende kleur ventilator te bekomen. Hij zorgt in alle drie de snelheidsstanden voor een goede luchtcirculatie.

7.4 Total Score

Luchtstroom
7.8
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
  • Geïntegreerde verlichting
  • Goede luchtstroom
CONS
  • Installatie
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled