goedkoopste
Bestron ASV45Z

Bestron ASV45Z

€32,95 €35,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BESTRON AMA45Z - Statiefventilator - €32,95
Price history
×
Price history for BESTRON AMA45Z - Statiefventilator
Latest updates:
  • €32,95 - juni 16, 2021
  • €33,10 - juni 8, 2021
  • €32,95 - juni 1, 2021
Since: juni 1, 2021
  • Highest Price: €33,10 - juni 8, 2021
  • Lowest Price: €32,95 - juni 1, 2021

Een ventilator is een aankoop die de meeste mensen in Nederland niet zo snel maken. De zomers in Nederland zijn namelijk niet altijd zo extreem geweest als dat de afgelopen twee jaar het geval was. Deze recordtemperaturen hebben ervoor gezorgd dat ieder jaar meer en meer mensen zoeken naar een ventilator voor 1/2 maanden. Niet iedereen staat daarom te springen om meteen meer dan 100 euro uit te geven aan een product die ze hooguit een maand zullen gebruiken. Kan jij je hierin vinden? Dan is de Bestron ASV45Z zeker een sterke aanrader uit onze test die niets voor niets op de tweede plek staat in onze lijst van beste statiefventilatoren.

De Bestron ASV45Z is statief ventilator met een fraai design. De kap ASV45Z kan gemakkelijk worden verwijderd om de ventilator regelmatig schoon te maken als het nodig. Deze ventilator is zoals je al kunt verwachten in de hoogte verstelbaar van 102 tot 122 cm. Deze statiefventilator kan naast in de hoogte ook licht verticaal worden aangepast.

De ASV45Z heeft een oscillatie functie die zorgt voor een draaiing van ongeveer 75°. Een oscillatie functie zorgt voor een goede luchtverdeling in de woon of slaapkamer, daarnaast is het veel comfortabeler ten opzichte van een constante luchtstroom.

De Bestron ASV45Z komt momenteel in twee varianten voor. Een variant is zonder afstandsbediening en is hierdoor rond 10 euro goedkoper. De andere variant beschikt wel over een afstandsbediening maar ook een digitale timer. Deze timer maakt het mogelijk om zelf in te stellen hoe lang de ventilator aan blijft ( tot max 7.5 uur). Beiden varianten beschikken niet over een LCD display en zijn dus geschikt om in een slaapkamer gebruikt te worden. Aangezien er geen lichtbron aanwezig is om je slaap te storen.

Ventilator in het algemeen

In totaal heeft de Bestron ASV45Z drie snelheidsstanden waar je de ventilator op kunt instellen. Dit is een gemiddelde aantal standen vergeleken met wat verkrijgbaar is op de markt. Uit ons testpanel is echter gebleken dat des te meer standen een ventilator heeft des te beter die wordt beoordeeld. Dit komt mede door het feit dat een krachtige luchtstroom niet altijd als beter wordt ervaren, en men vaak de ventilator op gemiddelde stand zet.

Qua geluid presteert de Bestron ASV45Z prima voor zijn klasse en prijs. Op zijn hoogste stand hebben wij een geluidsniveau van 57 dB(A) gemeten. Hierdoor is het zeker geen stille statiefventilator en is onze nummer 1 een veel betere optie. Maar als we dit vergelijken met het gemiddelde gemeten geluidsniveau van statiefventilatoren van 60 dB(A) is dat een prima uitslag.

Verdere informatie

De ASV45Z heeft een vermogen van 45 Watt. De vermogen van een ventilator zegt heel erg veel over de hoeveelheid luchtstroom die het kan leveren. Hoe hoger, hoe meer kracht – maar ook hoe meer de ventilator qua elektriciteit verbruikt. Gepaard met diameter van 45 cm, kan deze ventilator een heel krachtige luchtstroom creëren als het nodig is.

Hij is hierdoor prima voor grote ruimtes als je hem op zijn hoogste stand zet, maar reken dan wel op aardig wat geluid.

De ventilator zelf weegt 4 kg. De ventilator is dus relatief licht en kan gemakkelijk verplaatst worden van de ene kamer naar de andere kamer.

Conclusie

De Bestron ASV45Z heeft een heel erg voordelige prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van andere statiefventilatoren op de markt. Het is de beste goedkope statiefventilator dat de markt te bieden heeft! Ideaal voor het gezin die een ventilator zonder teveel toeters en bellen en hem alleen wilt gebruiken in de enkele warme weken iedere zomer.

7.8 Total Score

Luchtstroom
8.9
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
  • Prijsklasse: Goedkoop
  • Hoge maximale luchtstroom
CONS
  • 3 standen
  • Design
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score