Bestron AAC7000

€233,93

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bestron AAC7000 - €233,93
Price history
×
Price history for Bestron AAC7000
Latest updates:
  • €233,93 - november 9, 2020
  • €219,56 - november 1, 2020
Since: november 1, 2020
  • Highest Price: €233,93 - november 9, 2020
  • Lowest Price: €219,56 - november 1, 2020

Als je op zoek bent naar een echt voordelige mobiele airco, dan zijn er in onze test een aantal modellen die zo rond, of onder de 300 euro uitkomen. Een bijzonder lage prijs voor een mobiele airco.

Het apparaat

Dit model is geschikt voor ruimtes tot ongeveer 23 vierkante meter. Dit is een vrij kleine ruimte, maar zal in ieder geval voor de meeste ‘extra’ ruimtes zeker genoeg genoeg zijn. Denk hierbij aan een hobbykamer of slaapkamer. Dit model is een basis moel mobiele airco, maar beschikt ook over een ventilator en ontvochtiger.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.5/10)

Functies:

Deze mobiele airco van Bestron kan naast koelen, ok ventileren en ontvochtigen. De airconditioning is echter de hoofdfunctie van dit model.

App

Dit model kun je niet bedienen met een app, maar je krijgt bij dit model wel een afstandsbediening.

Overig

Je krijgt bij dit model geen raam afdichtingsset, die zul je zelf apart mee moeten bestellen.

Design (6.0/10)

Een bijzonder simpel vormgegeven apparaat waarbij niet veel tijd lijkt besteed aan de vormgeving of het ontwerp van dit model. Het is een vierkant blok wit plastic met een simpel bedieningspaneel bovenop het apparaat. Voor de looks koop je dit apparaat niet. Wel is het apparaat aan de lichte kan, en dus makkelijk te verplaatsen.

Prestaties (6.0/10)

Oppervlakte

Met dit model mobiele airco kun je een ruimte koelen van zo’n 23 vierkante meter, een vrij klein oppervlakte.

Koelvermogen

Dit apparaat heeft een koelvermogen van slechts 7000 BTU, een vrij laag koelvermogen.

Geluid

Dit model van Bestron maakt zo’n 65 dB aan geluid, dit zul je zeker in een kleine ruimte goed horen.

Energielabel

Dit model beschikt over energielabel A.

Specificaties via bestron.com:

  • 23m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.5/10
  • Design: 6.5/10
  • Prestaties: 6.5/10

Ons eindoordeel

6.5/10 – Voor een zo laag geprijsd model als dit zijn eigenlijk alle specificaties die er net wat bovenuit springen mooi meegenomen. Het model is zeker een overweging waard, want de combinatie van 23 vierkante meter en een (bijzonder) laag prijspunt is iets wat voor veel mensen interessant kan zijn. Je moet dan wel op de koop toe nemen dat het apparaat er niet bijzonder fraai uit ziet, en dat het naast koelen met een vrij laag koelvermogen, niet zo veel kan.

6.5 Total Score

Functionaliteit
6.5
Design
6.5
Prestaties
6.5
PROS
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • Laag koelvermogen
  • Ontwerp
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled