Bestron AAC5000

€91,49

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bestron AAC5000 - €91,49
Price history
×
Price history for Bestron AAC5000
Latest updates:
  • €91,49 - november 28, 2020
  • €55,99 - november 21, 2020
  • €63,46 - november 12, 2020
Since: november 12, 2020
  • Highest Price: €91,49 - november 28, 2020
  • Lowest Price: €55,99 - november 21, 2020

Bestron is een bedrijf dat over het algemeen goede, goedkopere alternatieven maakt voor duurdere producten van A-merken. Dit model luchtkoeler is daar een voorbeeld van. Gezien zijn prijsklasse en functionaliteit valt dit model in dezelfde categorie als bijvoorbeeld de MOA-luchtkoeler in onze test. We zijn benieuwd naar de functionaliteit en de prestaties van dit model, want van zijn uiterlijk lijkt dit model het niet te moeten hebben. Het doet wat goedkoop en opvallend aan.

Het apparaat

Dit is een apparaat met een waterreservoir van zo’n 4.5 liter. Dit zou genoeg moeten zijn om een ruimte zo’n 20 uur te koelen, ventileren en bevochtigen. Het apparaat heeft drie verschillende standen als het gaat om snelheden. Het apparaat is alleen geschikt voor gebruik binnen, hoewel het wel een groot bereik heeft.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.2/10)

Functies:

Met dit model heb je drie opties: koelen, reinigen en bevochtigen. Dit zijn prima opties voor een apparaat als dit, maar het koelen is het belangrijkste aspect van dit apparaat.

App

Dit model beschikt over een afstandsbediening, maar niet over een app.

Overig

Dit apparaat is in te stellen op drie verschillende snelheden.

Design (6.8/10)

Dit model van Bestron is voor zijn grootte niet bijzonder zwaar, met 6.5 kilo. Meegenomen dat het apparaat verrijdbaar is maakt dat dit model erg mobiele en makkelijk te verplaatsen. Boven op het apparaat bevindt zich een display dat er erg ouderwets uitziet. Het maakt slechts gebruik van lampjes voor de indicatie van verschillende instellingen en functies.

Luchtstroom(8.2/10)

Dit model van Bestron heeft een vermogen van 70 watt. Met dit vermogen wordt onder andere de ventilator aangedreven, en daarom erg belangrijk voor de snelheid van de ventilatie en de kracht van het apparaat. Als het vermogen hoger is, zal het ook meer energie verbruiken. Dit model heeft een luchtstroom score van 7.8, hoger dan gemiddeld.

Prestaties (7.8/10)

Oppervlakte

Vooropgesteld: een air cooler is eigenlijk in geen geval zo effectief als een mobiele airco of airco. Dit model koelt relatief krachtig voor een air cooler, en is te gebruiken in ruimtes tot zo’n 15-20 vierkante meter, afhankelijk van de isolatie van de ruimte.

Geluid

Dit model maakt zo’n 66 dB aan geluid, vergelijkbaar een mobiele airco.

Specificaties via de bestron.com

  • 4.5 liter waterreservoir
  • 3-in-1

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.2/10
  • Design: 6.8/10
  • Luchtstroom: 7.8/10
  • Prestaties: 7.8/10

Ons eindoordeel

7.5/10 – Dit model ziet er niet bijzonder stijlvol uit en we twijfelen er dan ook aan of het het waard is om dit model in je kamer neer te zetten. Voor zijn relatief licht gewicht heeft dit model echter prima functionaliteit en koelt het vrij goed. Het apparaat is door de wieltjes in het ontwerp ook bijzonder mobiel eenvoudig te verplaatsen tussen verschillende ruimtes.

7.2 Total Score

Functionaliteit
7.2
Design
6.8
Luchtstroom
7.4
Prestaties
7.4
PROS
  • 3-in-1
  • Verrijdbaar
CONS
  • Niet stijlvol
  • Ouderwets display
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled