Beste Koop Ventilator

&

Best Getest Ventilator

Beste Torenventilator
Vergelijk en koop de beste torenventilator
Beste Torenventilator
Beste Vloerventilator
Vergelijk en koop de beste vloerventilator
Beste Vloerventilator
Beste Tafelventilator
Vergelijk en koop de beste tafelventilator
Beste Tafelventilator
Beste Statiefventilator
Vergelijk en koop de beste statiefventilator
Beste Statiefventilator

Beste Ventilator Kopen?

Lucht-schoon.nl is continue bezig met het onderzoeken en testen van alle ventilators die beschikbaar zijn binnen de Nederlandse markt.

Om de te beoordelen welke ventilatoren tot de Beste Ventilator & Beste Koop Ventilator behoren maken wij gebruik van een combinatie van eigen analyse en de mening van consumenten binnen onze eigen website. Er wordt ook gekeken naar werk dat is gedaan vanuit andere organisaties zoals “Beste Ventilator Consumentenbond”.

Alle ventilatoren ongeacht soort op onze website zijn getest op:
Luchtstroom, Design en Onderhoud. Wij zijn sterk van mening dat deze aspecten een duidelijk beeld scheppen van de prestaties van iedere ventilator, en het beste leiden tot het kiezen van een goede ventilator. Deze metingen en de uiteindelijke score zijn gebruikt om te concluderen welke ventilatoren de beste van 2021 zijn.

Op onze website hebben wij onze ventilator test onderverdeeld in zijn eigen soort. Uit onze test komt bij iedere soort altijd een Beste Geteste Ventilator, Stille Ventilator en Meest Verkochte Ventilator uit. Deze termen staan voor het volgende:

  • Best Geteste Ventilator: Ons eigen onderzoek en score + Uitslag van Consumentenbond indien aanwezig. Een ventilator die als beste uit de test kwam qua scores, weinig aandacht op budget.
  • Meest verkocht Ventilator: : Op basis van eigen data en analyse. Een ventilator die het meest verkocht is binnen zijn groep/categorie.
  • Stille Ventilator: Ons eigen onderzoek en score + Uitslag van Consumentenbond indien aanwezig. Een ventilator met een lage geluidsoverlast/koeling verhouding.

Beste ventilator 2021

Op zoek naar de beste ventilator puur gericht op prestatie? Dit zijn de resultaten van onze test van het afgelopen jaar.

1. Duux Whisper Flex
Best Geteste Ventilator/Stille Ventilator
De Duux Whisper Flex kwam niet alleen als beste uit de test als ventilator (8.5), het is ook de stilste ventilator die wij dit jaar hebben getest. Een bijzondere prestatie, helemaal als je nagaat dat hij in zijn gemiddelde stand een door ons gemeten geluidsniveau heeft van 21 dB(A). Dat is net niet 50% stiller dan de gemiddelde ventilator die wij hebben getest.

Naar review of nu kopen.

2. Solis Easy Breezy 757
Solis Easy Breezy 757 is echt een krachtpatser van een ventilator. De 757 had een luchtstroom meting van 9.7. Dat samen met een degelijke geluidsniveau en fraai ontwerp. Een sterke alternatief qua beste ventilator als je meer geeft om kracht en vermogen!

Naar review of nu kopen.

3. Bestron AFT760Z
Meest Verkocht Ventilator
Een zeer gewilde en populaire ventilator! De Bestron AFT760Z is de meest verkochte ventilator in Nederland. De populariteit is te danken aan zijn toch goedkope prijs voor degelijke prestaties!

Naar review of nu kopen.


Beste torenventilator

torenventilator
De meest voorkomende soort ventilator anno 2021. Torenventilatoren zijn vaak heel erg modern qua functionaliteit en uiterlijk. Hun smallere ontwerp zorgt ervoor dat ze niet heel erg storend zijn voor het décor.

In Nederland zijn torenventilatoren het meest populair onder de consumenten, echter zijn ze vaak door hun extra functionaliteit duurder dan de gemiddelde ventilator.Beste statiefventilator

statief-ventilatorEen ventilator met grote bladen dat gemonteerd is op een statief. Meestal heel erg herkenbaar door hun vormgeving. Dit type ventilator heeft als extra voordeel dat ze verstelbaar zijn in de hoogte. De luchtstroom is ook iets preciezer dan een torenventilator. Ze gaan ook veel langer mee.
Ventilatoren met zulke grote bladen creëren wel meer geluid, maar zijn gemiddeld goedkoper.

Beste tafelventilator

tafelventilator
Een ventilator met grote bladen, maar dan zonder statief. Gemaakt om op een tafel neer te zetten. Ideaal voor een werkplek, omdat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden en gemiddeld heel goedkoop zijn.Beste vloerventilator

vloerventilator
Over het algemeen hetzelfde concept als bij een tafelventilator. Vloerventilatoren hebben vaak hele grote bladen en gaan gepaard met een groot vermogen (en dus luchtstroom). Ze zijn gemaakt voor grote afstanden/ruimtes, maar kunnen ook gebruikt worden in de woonkamer.

Voor de luchtstroom die ze leveren, zijn ze heel erg goedkoop.