Whirlpool PACW212HP

€389,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Whirlpool PACW212HP - Mobiele Airco - €389,95
Last Amazon price update was: oktober 21, 2021 8:40 pm
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Whirlpool PACW212HP is een extreem krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn ongelofelijke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben. Hij beschikt over een verwarmingsfunctie waarmee hij je ook helpt in de koele wintermaanden.

Ons Whirlpool PACW212HP test rapport

Ons Whirlpool PACW212HP review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (8.8/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Whirlpool PACW212HP een BTU van 12000. Ons gemeten BTU voor de Whirlpool PACW212HP is echter 11935. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (10.0/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (8.8/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Whirlpool PACW212HP is geschikt voor een ruimte of woning van 87.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Whirlpool PACW212HP is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Whirlpool PACW212HP is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Whirlpool PACW212HP heeft een maximum geluidsniveau van 64 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Tijdens de nachten kan dit voor sommigen niet prettig zijn. Hij beschikt echter over een silent modus waarmee je het apparaat tot 70% kan verlagen.

Montage

De Whirlpool PACW212HP is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwalitatieve wieltjes aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de plaats waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. De slang zelf heeft een kliksysteem.

Whirlpool PACW212HP Ervaring

Dit is een kwalitatieve mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig apparaat met afvoerslang.

Deze mobiele airco beschikt over een timer functie tot 24 uur waarmee je zelf kan kiezen wanneer de airco start of stopt.

Wat we ook merken is dat consumenten de verwarm-modus van deze mobiele airco waarderen. Hij kan de kamer op een krachtige wijze verwarmen, aangezien hij beschikt over een maximale verwarmingscapaciteit van 10 000 BTU.

De mobiele airco komt ook met een afstandsbediening waar consumenten lovend over zijn. Het LED-display is makkelijk af te lezen en in het algemeen is de afstandsbediening gewoon erg gebruiksvriendelijk. Je kan dus makkelijk vanuit je zetel de instellingen van de mobiele airco bepalen.

Hoewel de silent modus aantrekkelijk lijkt, zijn er consumenten die toch nog zeggen dat zelfs met de silent modus het apparaat nog behoorlijk veel lawaai kan maken.

7.6 Total Score

Koeling
8.8
Geluid
6.4
Montage
7.7
PROS
  • Afstandsbediening
  • Krachtig
  • Verwarm-modus
CONS
  • Luid
  • Prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score