Whirlpool PACB29CO

€376,07 €469,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Whirlpool PACB29CO mobiele airconditioner - €376,07
Price history
×
Price history for Whirlpool PACB29CO mobiele airconditioner
Latest updates:
  • €376,07 - januari 20, 2022
  • €375,07 - januari 11, 2022
  • €389,00 - december 25, 2021
Since: december 25, 2021
  • Highest Price: €389,00 - december 25, 2021
  • Lowest Price: €375,07 - januari 11, 2022

De Whirlpool PACB29CO is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Whirlpool PACB29CO test rapport

Ons Whirlpool PACB29CO review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.6/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Whirlpool PACB29CO een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de Whirlpool PACB29CO is echter 7638.40. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (5.2/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.6/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Whirlpool PACB29CO is geschikt voor een ruimte of woning van 56.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Whirlpool PACB29CO is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Whirlpool PACB29CO is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Whirlpool PACB29CO heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn. De mobiele airco beschikt echter over een nachtmodus en een silent modus waardoor het apparaat wat stiller werkt en waardoor de temperatuur ook stapsgewijs wordt afgenomen.

Montage

De Whirlpool PACB29CO is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een flexibele afvoerslang van circa 60 tot 170 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een handleiding in het Frans.

Whirlpool PACB29CO Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een timer. U kan dus kiezen voor hoelang u de mobiele airco wilt programmeren.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging. Sommige consumenten melden echter dat het display op de afstandsbediening moeilijk af te lezen is.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat sommige consumenten vertellen dat de silentmodus niet echt stil is. Deze tolerantie varieert natuurlijk van klant tot klant.

Sommige consumenten vertellen ons ook dat hij prijzig is voor hetgeen wat je ervoor terugkrijgt. Mobiele airco’s zijn echter altijd wel wat prijzig, dus dit is heel normaal dat sommige consumenten zo’n opmerking hebben.

5.9 Total Score

Koeling
5.6
Geluid
6.4
Montage
5.7
PROS
  • Sterk
  • Flexibele afvoerslang
  • Timer
  • Nachtmodus
CONS
  • Prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score