VIVAX ACP-09CH25AEF

€361,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: VIVAX ACP-09CH25AEF 9000 BTU mobiele airco - €361,95

De VIVAX ACP-09CH25AEF is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn sterke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons VIVAX ACP-09CH25AEF test rapport

Ons VIVAX ACP-09CH25AEF review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.4/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft VIVAX ACP-09CH25AEF een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de VIVAX ACP-09CH25AEF is echter 7365.60. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.4/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De VIVAX ACP-09CH25AEF is geschikt voor een ruimte of woning van 54.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (7.2/10)

De zuinigheid van VIVAX ACP-09CH25AEF is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco. De EER van VIVAX ACP-09CH25AEF is 2.8. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De VIVAX ACP-09CH25AEF heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn. De mobiele airco beschikt echter over een nachtmodus waardoor het apparaat wat stiller werkt en waardoor de temperatuur ook stapsgewijs wordt afgenomen.

Montage

De VIVAX ACP-09CH25AEF is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die een lengte heeft van ongeveer 150 cm. Deze afvoerslang gaat naar buiten, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een handleiding.

VIVAX ACP-09CH25AEF Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een timer. U kan dus kiezen voor hoelang u de mobiele airco wilt programmeren.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging. Ook beschikt de afstandsbediening over een swing-functie, waardoor hij de lucht beter kan verdelen in het huis.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij voor sommige consumenten toch nog wat luid kan werken tijdens de nachten.

Een ander voordeel van deze mobiele airco is dat hij maar 24 kilogram weegt, wat toch wel redelijk licht is voor een mobiele airco. Hierdoor kan je hem makkelijk in het huis verplaatsen als er hier veel behoefte aan is.

5.9 Total Score

Koeling
5.5
Geluid
6.4
Montage
5.8
PROS
  • Sterk
  • Timer
  • Afstandsbediening
  • Licht gewicht
CONS
  • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score