Trotec PAC 4700 X

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

De Trotec PAC 4700 X is een verbazend sterke en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn ongelofelijke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Trotec PAC 4700 X test rapport

Ons Trotec PAC 4700 X review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (10.0/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Trotec PAC 4700 X een BTU van 16000. Ons gemeten BTU voor de Trotec PAC 4700 X is echter 16027. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (10.0/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Trotec PAC 4700 X is geschikt voor een ruimte of woning van 117.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.8/10)

De zuinigheid van Trotec PAC 4700 X is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Trotec PAC 4700 X is 2.63. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Trotec PAC 4700 X heeft een maximum geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen vervelend zijn. `

Montage

De Trotec PAC 4700 X is een gebruiksvriendelijk apparaat die gemakkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wieltjes aan de onderkant kan je hem eenvoudig veranderen van ruimte naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van ongeveer 142 mm die naar buiten gaat, hierdoor onttrekt hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

Trotec PAC 4700 X Ervaring

Dit is een efficiënte en goede mobiele airco met een extreem hoog BTU voor mensen die op zoek zijn naar een sterk apparaat met afvoerslang die heel snel een ruimte kan doen koelen.

De mobiele airco beschikt over een 24h-timer. Hierdoor kan het apparaat automatisch worden vertraagd of kan het apparaat uitgeschakeld worden. Uit ervaring weten we dat consumenten de timer-functies op mobiele airco’s heel erg weten te waarderen vanwege hoe gebruiksvriendelijk het is.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening heeft 3 modi, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging. Het enige minpuntje van de afstandsbediening is dat hij volgens een aantal consumenten wel maar tot op 2 meter maximum afstand werkt.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij voor sommige consumenten toch nog wat luid kan werken tijdens de nachten of overdag. Ook is hij redelijk zwaar wat soms vervelend kan zijn als je hem iedere dag moet verplaatsen.

7.3 Total Score

Koeling
7.9
Geluid
6.3
Montage
7.7
PROS
  • Extreem hoog BTU
  • Afstandsbediening
  • Timer-functie
  • Kan grote ruimtes koelen
CONS
  • Luid
  • Redelijk zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score