TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E

€275,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E - €275,00

De TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E test rapport

Ons TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (2.8/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E een BTU van 12000. Ons gemeten BTU voor de TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is echter 3819.20. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (2.8/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is geschikt voor een ruimte of woning van 28.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco. De EER van TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E Ervaring

Dit is een simpele, middelmatige en sterke mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een simpel apparaat met mooi design die beschikt over een afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een digitale timer waardoor u kan programmeren rond welk uur de mobiele airco automatisch tijdens de dag of nacht in-of uitschakelt.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging. Verder beschikt hij over een swingfunctie waarmee de luchtverdeling beter kan verspreid worden in de kamer.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij volgens heel wat consumenten veel herrie maakt. Dit is vooral vervelend tijdens de nachten. Dit is echter normaal voor een mobiele airco.

Een ander nadeel dan weer van deze mobiele airco is dat hij zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 28 kilogram, waardoor het niet eenvoudig is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte.

In het algemeen is dit een goed apparaat voor de prijs die je ervoor betaalt!

5.3 Total Score

Koeling
4.0
Geluid
6.3
Montage
5.7
PROS
  • Sterk
  • Afstandsbediening
  • Multifunctioneel
  • Timer
  • Goede prijs-kwaliteit
CONS
  • Zwaar
  • Luid
Add your review  |  Read reviews and comments

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score