TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X

€299,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X - €299,95
Last Amazon price update was: januari 22, 2022 1:57 am
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de meest aangename temperatuur. Dankzij zijn sterke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X test rapport

Ons TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.2/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X is echter 7092.80. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.2/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De TROTEC Mobiele airco PAC 2600 Xis geschikt voor een ruimte of woning van 52.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X heeft een maximaal geluidsniveau van 63 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn. De mobiele airco beschikt echter over een nachtmodus waardoor het apparaat wat stiller werkt en waardoor de temperatuur ook stapsgewijs wordt afgenomen. Het LED-display is ook volledig uitschakelbaar.

Montage

De TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een handleiding.

TROTEC Mobiele airco PAC 2600 X Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een solide apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een 24 uurs-timer. U kan dus kiezen voor hoelang u de mobiele airco wilt programmeren.

De infrarood-afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij voor sommige consumenten toch nog wat herrie kan maken tijdens de nachten. Deze tolerantie varieert natuurlijk van klant tot klant.

Sommige consumenten vertellen ons ook dat hij zwaar weegt met een gewicht van 25 kilogram. Hoewel dit voor een mobiele airco nog meevalt, lijkt dit volgens heel wat consumenten toch nog wat zwaar te zijn.

5.9 Total Score

Koeling
5.3
Geluid
6.5
Montage
5.8
PROS
  • Sterk
  • Timer
  • Afstandsbediening
CONS
  • Zwaar
  • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score