Tectro TP2020

€233,80

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tectro TP2020 - Mobiele airco - Wit - €233,80
Price history
×
Price history for Tectro TP2020 - Mobiele airco - Wit
Latest updates:
 • €233,80 - maart 25, 2023
 • €277,04 - maart 18, 2023
 • €217,77 - maart 9, 2023
 • €233,28 - maart 1, 2023
Since: maart 1, 2023
 • Highest Price: €277,04 - maart 18, 2023
 • Lowest Price: €217,77 - maart 9, 2023
Last Amazon price update was: maart 29, 2023 2:12 am
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Tectro TP2020 is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Tectro TP2020 test rapport

Ons Tectro TP2020 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (4.0/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Tectro TP2020 een BTU van 7000. Ons gemeten BTU voor de Tectro TP2020 is echter 5456.00. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (3.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (4.0/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Tectro TP2020 is geschikt voor een ruimte of woning van 40.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Tectro TP2020 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Tectro TP2020 is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Tectro TP2020 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Tectro TP2020 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van circa 150 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een universele handleiding en 2 jaar garantie.

Tectro TP2020 Ervaring

Dit is een simpele, middelmatige en sterke mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een simpel apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een digitale timer waardoor u kan programmeren rond welk uur de mobiele airco automatisch tijdens de dag of nacht in-of uitschakelt.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij volgens heel wat consumenten veel herrie maakt. Dit is vooral vervelend tijdens de nachten. Dit is echter normaal voor een mobiele airco.

Hou ook goed in het achterhoofd dat deze unit maar net een slaapkamer tot en met 50 vierkante meter voldoende kan koelen. Een grotere ruimte koelen met deze mobiele airco is zinloos.

Een ander voordeel van deze mobiele airco dan toch weer is dat hij niet zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 21 kilogram, waardoor het makkelijk is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte.

5.5 Total Score

Koeling
4.3
Geluid
6.3
Montage
5.8
PROS
 • Licht gewicht
 • Afstandsbediening
 • Timer
CONS
 • Matige kwaliteit
 • Luid
 • Geen goede prijs-kwaliteit
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score