Suntec Impuls 2.0

€279,95

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Mobiele lokale airconditioner Impuls 2.0 Eco R290 | voor ruimten tot 60 m³ (25 m²) | incl. luchtafvoerslang | koeler en ontvochtiger met milieuvriendelijk koelmiddel R290 | 7.000 BTU/h, energielabel A | Suntec Wellness - €279,95
Last Amazon price update was: oktober 21, 2021 10:26 pm
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Suntec Impuls 2.0 is een goede mobiele airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Suntec Impuls 2.0 test rapport

Ons Suntec Impuls 2.0 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.2/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Suntec Impuls 2.0 een BTU van 7000. Ons gemeten BTU voor de Suntec Impuls 2.0 is echter 7092.80. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.2/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Suntec Impuls 2.0 is geschikt voor een ruimte of woning van 52.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Suntec Impuls 2.0 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Suntec Impuls 2.0 is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Suntec Impuls 2.0 heeft ongeveer een geluidsniveau van 65 decibels. In sommige gevallen kan de geluidssterkte nog hoger gaan dan dit. De geluidssterkte van deze mobiele airco is dus luid. Tijdens de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Suntec Impuls 2.0 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn wieltjes aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de plaats waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

Suntec Impuls 2.0 Ervaring

Dit is een goede mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een solide apparaat met afvoerslang voor ruimtes van maximum 52 m³.

Deze mobiele airco beschikt over een een 3 in 1 functie. Dit betekent dat je kan kiezen wat de mobiele airco doet. Hij kan namelijk koelen, ventileren en ontvochtigen. Ook beschikt de mobiele airco over een temperatuurinstelling, een timer-functie en een stille modus. Deze functies lijken veel consumenten wel te appreciëren aan deze mobiele airco!

Een ander voordeel van deze mobiele airco is dat er ook een afstandsbediening met LED-display inbegrepen is, hiermee kan je eenvoudig de mobiele airco bedienen en instellen hoe u dit wilt.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij wel zeer luid is. Sommige consumenten zeggen dat het niet aangenaam is om te slapen terwijl de mobiele airco aanligt in de slaapkamer, maar het is wel doenbaar als de mobiele airco staat in een andere ruimte.

5.8 Total Score

Koeling
5.3
Geluid
6.3
Montage
5.8
PROS
  • Afstandsbediening met LED-display
  • Stille modus
  • Timer-functie
  • Niet duur
CONS
  • Zeer luid
  • Koelt alleen ruimtes tot 52.0 m³
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score