Inventum AC905W

€260,00 €389,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Inventum AC905W - Mobiele airco - €260,00
Price history
×
Price history for Inventum AC905W - Mobiele airco
Latest updates:
 • €260,00 - november 25, 2021
 • €259,00 - november 10, 2021
 • €266,00 - november 3, 2021
Since: november 3, 2021
 • Highest Price: €266,00 - november 3, 2021
 • Lowest Price: €259,00 - november 10, 2021

De Inventum AC905W is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Inventum AC905W test rapport

Ons Inventum AC905W review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.2/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Inventum AC905W een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de Inventum AC905W is echter 7092.80. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.2/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Inventum AC905W is geschikt voor een ruimte of woning van 52.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Inventum AC905W is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Inventum AC905W is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Inventum AC905W heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Inventum AC905W is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle, verrijdbare wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een begrijpbare, Nederlandse handleiding en een raamafdichtingskit.

Inventum AC905W Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met een mooi design en een afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een ingebouwde timer- en slaapfunctie waardoor u kan programmeren rond welk uur de mobiele airco automatisch uitschakelt.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, waaronder koelen, airconditioning en ontvochtiging.

Een nadeel van deze mobiele airco is het feit dat deze mobiele airco redelijk zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 29 kilogram, waardoor het niet makkelijk is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte.

Een ander nadeel van deze mobiele airco is dat hij volgens heel wat consumenten veel herrie maakt. Zelfs met de nachtmodus aan, kan de mobiele airco nog altijd luid zijn. Dit is echter normaal voor een mobiele airco.

Sommige consumenten vertellen ons ook dat de meegeleverde raamafdichtingskit niet voldoende is. De afvoerslang is volgens sommigen ook wat kort.

5.8 Total Score

Koeling
5.3
Geluid
6.3
Montage
5.7
PROS
 • Afstandsbediening
 • Timer
 • Sterk
 • Inclusief raamafdichtingskit
CONS
 • Redelijk zwaar
 • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score