Honeywell MN12CESBB

€649,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Honeywell MN12CESBB - Mobiele Airco - 12.000 BTU - €649,00
Last Amazon price update was: oktober 22, 2021 1:04 am
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Honeywell MN12CESBB is een extreem krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn ongelofelijke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Honeywell MN12CESBB test rapport

Ons Honeywell MN12CESBB review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (7.0/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Honeywell MN12CESBB een BTU van 12000. Ons gemeten BTU voor de Honeywell MN12CESBB is echter 9548. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (5.6/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (7.0/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Honeywell MN12CESBB is geschikt voor een ruimte of woning van 70.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Honeywell MN12CESBB is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Honeywell MN12CESBB is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Honeywell MN12CESBB heeft een maximum geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Honeywell MN12CESBB is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van ongeveer 120 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. De afvoerslang is wel korter in vergelijking met de gemiddelde lengte van een afvoerslang. Het apparaat komt ook met een handleiding, raam-luchtafvoerset en een stroomkabel.

Honeywell MN12CESBB Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een timer. Hiermee kan u programmeren voor hoelang u een bepaalde ruimte wilt laten koelen.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco draadloos vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 functies, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging. Met de afstandsbediening kan u ook de sterkte van de luchtstroom bepalen.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij voor sommige consumenten toch nog wat luid kan werken tijdens de nachten. Volgens sommige consumenten weegt hij ook wel zwaar met een gewicht van ongeveer 32 kilogram. Als je hem dus frequent van ruimte naar ruimte wilt verplaatsen kan dit na verloop van tijd wel vervelend worden.

6.9 Total Score

Koeling
6.6
Geluid
6.3
Montage
7.7
PROS
  • Afstandsbediening
  • Krachtig
  • Mooi design
CONS
  • Redelijk luid
  • Zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score