Hisense mobiele airco

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Hisense APH12 mobiele airconditioner 64 dB Wit - €0,00

De Hisense mobiele airco is een sterke en mobiele airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn grootste kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het altijd aangenaam en koel zal hebben in huis. Ook is hij in staat uw huis te verwarmen tijdens de koele wintermaanden.

Ons Hisense mobiele airco test rapport

Ons Hisense mobiele airco review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (8.8/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Hisense mobiele airco een BTU van 12000. Ons gemeten BTU voor de Hisense mobiele airco is echter 11935. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (6.3/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (8.8/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Hisense mobiele airco is geschikt voor een ruimte of woning van 87.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Hisense mobiele airco is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Hisense mobiele airco is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Hisense mobiele airco heeft een maximum geluidsniveau van ongeveer 55 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn. Volgens heel wat consumenten is deze mobiele airco toch wel een stuk stiller in vergelijking met andere mobiele airco’s.

Montage

De Hisense mobiele airco is een gebruiksvriendelijke mobiele airco die gemakkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van circa 150 cm die naar buiten gaat, hierdoor transporteert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

Hisense mobiele airco Ervaring

Dit is een keurige en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang die ook een functie tot verwarmen heeft.

De mobiele airco beschikt over een 12-timer. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de mobiele airco automatisch in de ochtend aan te zetten met behulp van de timer.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over heel wat opties, namelijk een timer, silent mode, airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Een ander voordeel is de verwarmfunctie die deze mobiele airco heeft. Hij is dus multifunctioneel te gebruiken in de zomer als in de winter.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij voor sommige consumenten iets zwaar kan zijn, alhoewel hij toch een stuk lichter is dan een gemiddelde mobiele airco.

7.6 Total Score

Koeling
7.7
Geluid
7.4
Montage
7.7
PROS
  • Verwarmfunctie
  • Timer
  • Stil
CONS
  • Redelijk zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score