Haier AM12AA1GAA

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Haier AM12AA1GAA mobiele airco - €0,00

De Haier AM12AA1GAA is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn redelijke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Haier AM12AA1GAA test rapport

Ons Haier AM12AA1GAA review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.2/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Haier AM12AA1GAA een BTU van 12000. Ons gemeten BTU voor de Haier AM12AA1GAA is echter 7092.8. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (6.6/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.2/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Haier AM12AA1GAA is geschikt voor een ruimte of woning van 52.0kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Haier AM12AA1GAA is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Haier AM12AA1GAA is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Haier AM12AA1GAA heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Haier AM12AA1GAA is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van circa 100 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een Nederlandstalige handleiding.

Haier AM12AA1GAA Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een timer. U kan dus kiezen voor hoelang u de mobiele airco wilt programmeren.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Deze mobiele airco zou redelijk luid moeten zijn, toch merken we dat de meeste consumenten tevreden zijn en geen klachten hebben over het geluid van deze mobiele airco. Hou er wel rekening mee dat deze mobiele airco niet beschikt over een nachtmodus.

Deze mobiele airco heeft ook een redelijk zwaar gewicht van ongeveer 29 kilogram. Als u hem dus veel van boven naar beneden wilt verplaatsen kan dit vervelend beginnen worden.

Hou der ook rekening mee dat een afvoerslang van 100 cm redelijk kort is voor een mobiele airco. De gemiddelde mobiele airco heeft namelijk een afvoerslang van ongeveer 150 cm.

5.9 Total Score

Koeling
5.8
Geluid
6.3
Montage
5.7
PROS
  • Sterk
  • Afstandsbediening
  • Timer
CONS
  • Zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score