Gree Mobiele Airco

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Gree - Mobiele Airco- Mobiele airconditioning-luchtkoeler-12000 btu - €0,00

De Gree Mobiele Airco is een prachtige en veelzijdige mobiele airco dat ervoor zorgt dat u de ideale temperatuur in huis hebt. Door zijn productiviteit houdt hij u koel genoeg bij warme temperaturen.

Ons Gree Mobiele Aircotest rapport

Ons Gree Mobiele Airco review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (8.8/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Gree Mobiele Airco een BTU van 12000. Ons gemeten BTU voor de Gree Mobiele Airco is echter 11935. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (6.3/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (8.8/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Gree Mobiele Airco is geschikt voor een ruimte of woning van 87.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Gree Mobiele Airco is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Gree Mobiele Airco is 2.6 . De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Gree Mobiele Airco heeft een normaal geluidsniveau van 53 decibel. De geluidsniveaus van het draagbare airconditioningsysteem kunnen wel schommelen tussen 50 en 60 decibels. Deze volumeniveaus zijn over het algemeen normaal voor een mobiele airco.

Montage

De Gree Mobiele Airco is een gemakkelijk te begrijpen airco dat allesbehalve moeilijk te installeren is. Door de wielen aan de onderkant kun je hem zeer makkelijk verplaatsen naar iedere plaats in huis. De airco werkt met een afvoerslang die naar buiten loopt, zodat hij in staat is de warme lucht van het huis naar buiten op een efficiënte manier af te voeren.

Gree Mobiele Airco Ervaring

Dit is een uitstekende mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en extreem energiezuinige mobiele airco van hogere klasse met afvoerslang.

Deze mobiele airco heeft een hoge BTU waardoor hij dus op krachtige wijze ruimtes tot 87.5 kubieke meter kan koelen.

Een nadeel van deze mobiele airco is dat hij wel 1 van de duurste en zwaarste mobiele airco’s in zijn klasse is. Het positieve is dan wel dat hij 1 van de enige mobiele airco’s in zijn klasse is die beschikt over een A+ energielabel, waardoor hij extreem energiezuinig is en wat ook beter zal zijn voor uw energiefactuur. Ook is hij een stuk stiller in vergelijking met andere krachtige mobiele airco’s in zijn klasse.

7.7 Total Score

Koeling
7.7
Geluid
7.7
Montage
7.7
PROS
  • Zeer energiezuinig (A+)
  • Kan grote ruimtes koelen
CONS
  • Gemiddelde geluidsterkte
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score