Eurom CoolPerfect 180

€692,60

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Eurom CoolPerfect 180 Wi-Fi mobiele airco - €692,60
Price history
×
Price history for Eurom CoolPerfect 180 Wi-Fi mobiele airco
Latest updates:
  • €692,60 - september 8, 2021
  • €545,95 - augustus 31, 2021
  • €741,35 - augustus 24, 2021
  • €628,99 - augustus 17, 2021
Since: augustus 17, 2021
  • Highest Price: €741,35 - augustus 24, 2021
  • Lowest Price: €545,95 - augustus 31, 2021
Last Amazon price update was: september 16, 2021 3:57 pm
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Eurom CoolPerfect 180 is een extreem krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn ongelofelijke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben. Hij is ook in staat om het huis te verwarmen naar uw wens.

Ons Eurom CoolPerfect 180 test rapport

Ons Eurom CoolPerfect 180 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (10.0/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Eurom CoolPerfect 180 een BTU van 18000. Ons gemeten BTU voor de Eurom CoolPerfect 180 is echter 17732 Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (9.4/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (10.0/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Eurom CoolPerfect 180is geschikt voor een ruimte of woning van 130.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter.

Zuinigheid (10.0/10)

De zuinigheid van Eurom CoolPerfect 180is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Eurom CoolPerfect 180 is 5.2. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Eurom CoolPerfect 180 heeft een maximum geluidsniveau van 63 decibels. Deze geluidssterkte is relatief luid voor een mobiele airco. Tijdens de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Eurom CoolPerfect 180 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn wieltjes aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de plaats waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

Eurom CoolPerfect 180 Ervaring

Dit is een uitstekende mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig apparaat met afvoerslang.

Deze mobiele airco beschikt over een timer functie tot 24 uur waarmee je zelf kan kiezen wanneer de airco start of stopt. Wat consumenten zeggen is dat de timer echter wel niet toelaat om op een bepaald uur de mobiele airco te programmeren en op te starten.

Wat we ook merken is dat klanten de verwarm-modus van deze mobiele airco erg waarderen. Je kan hem namelijk laten verwarmen tot een temperatuur tussen de 15 en 25 graden.

De mobiele airco komt ook met een afstandsbediening. Die is volgens de meeste consumenten wel wat ondermaats, aangezien er geen display is en het dus moeilijk is om te weten op wat de unit is ingesteld. Gelukkig werkt de mobiele airco op Wi-Fi en kan je op de Eurom Smart App alles duidelijker aflezen. Je kan met deze app ook gemakkelijk de airco al aanzetten als je nog niet thuis bent.

8 Total Score

Koeling
9.8
Geluid
6.5
Montage
7.7
PROS
  • Extreem krachtig
  • Groot bereik
CONS
  • Redelijk luid
  • Geen programmatie
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score