De’Longhi Pinguino PAC EX100

€752,00 €849,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: De'Longhi Pinguino PAC EX100 - Mobiele Airco - €752,00

De De’Longhi Pinguino PAC EX100 is een sterke en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

De’Longhi Pinguino PAC EX100 test rapport

Ons De’Longhi Pinguino PAC EX100 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (6.3/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft De’Longhi Pinguino PAC EX100 een BTU van 10000. Ons gemeten BTU voor de De’Longhi Pinguino PAC EX100 is echter 8525. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (3.3/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (6.3/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De De’Longhi Pinguino PAC EX100 is geschikt voor een ruimte of woning van 62.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid 9.3/10)

De zuinigheid van De’Longhi Pinguino PAC EX100 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van De’Longhi Pinguino PAC EX100 is 3.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De De’Longhi Pinguino PAC EX100 heeft een maximum geluidsniveau van 64 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Tijdens de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De’Longhi Pinguino PAC EX100 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn wieltjes aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de plaats waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

De’Longhi Pinguino PAC EX100 Ervaring

Dit is een geweldige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een solide apparaat met afvoerslang.

Deze mobiele airco beschikt over een 24 uur timer functie en een nachtfunctie waarmee je zelf kan kiezen wanneer je de airco laat starten of stoppen. We zien dat consumenten enorm tevreden zijn van deze functies. Zo zijn er bijvoorbeeld consumenten die de mobiele airco een volledige dag aanzetten. Wanneer ze gaan slapen zetten ze de timer vervolgens op 1 uur en in nachtmodus. Hierdoor kunnen ze heerlijk slapen in een gekoelde kamer. We merken wel op dat het geluid van de mobiele voor sommige consumenten toch nog als te luid wordt ervaren, zelfs als hij op nachtmodus staat.

Een ander voordeel van deze mobiele airco is de afstandsbediening. Je kan hem dus vanop afstand bedienen vanuit je zetel. De mobiele airco beschikt wel niet over Wi-Fi en er is dus ook geen app waarmee je hem kan bedienen als je vanuit het kantoor vertrekt naar huis.

6.3 Total Score

Koeling
3.3
Geluid
6.3
Montage
9.3
PROS
  • Krachtig
  • Afstandsbediening
  • Nachtmodus
  • 24h timer
CONS
  • Zwaar
  • Luid
  • Geen Wi-Fi / App
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score