Deliciae Slimme Mobiele Airco

€395,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Deliciae | Airconditioning| Slimme 4 in 1 Airconditioner | WiFi | NL-Handleiding | 80 M3 | 9000 BTU - €395,95

De Deliciae Slimme Mobiele Airco is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Deliciae Slimme Mobiele Airco test rapport

Ons Deliciae Slimme Mobiele Airco review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.2/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Deliciae Slimme Mobiele Airco een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de Deliciae Slimme Mobiele Airco is echter 7092.80. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.2/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Deliciae Slimme Mobiele Airco is geschikt voor een ruimte of woning van 52.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Deliciae Slimme Mobiele Airco is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Deliciae Slimme Mobiele Airco is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Deliciae Slimme Mobiele Airco heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Deliciae Slimme Mobiele Airco is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle, verrijdbare wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van circa 150 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een Nederlandse handleiding en een raamafdichtingskit.

Deliciae Slimme Mobiele Airco Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met een mooi design en een afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een ingebouwde timer- en slaapfunctie waardoor u kan programmeren rond welk uur de mobiele airco automatisch uitschakelt.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 4 modes, waaronder verwarmen, koelen, airconditioning en ontvochtiging.

Een groot voordeel van deze mobiele airco is dat hij dankzij de verwarmingsmodus multi-inzetbaar is gedurende het jaar. Dit weten heel wat consumenten ook te appreciëren.

Een ander groot voordeel is dat deze mobiele airco ook bedienbaar is met de ingebouwde Tuya smart app. Je kan hem dus vanop afstand met je smartphone bedienen.

Wat ook handig is, is het feit dat deze mobiele airco niet zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 26 kilogram, waardoor het makkelijk is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte.

5.8 Total Score

Koeling
5.3
Geluid
6.3
Montage
5.7
PROS
  • Verwarmingsfunctie
  • Timer
  • Mobiele app met Wi-Fi
  • Licht gewicht
CONS
  • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score