De’Longhi Pinguino PAC EX120

€712,45

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: De'Longhi Pinguino PAC EX120 Silent mobiele airconditioner met afvoerslang, airconditioning voor ruimtes tot 110 m³, luchtontvochtiger, ventilatiefunctie, 24-uurs timer, zwart - €712,45
Price history
×
Price history for De'Longhi Pinguino PAC EX120 Silent mobiele airconditioner met afvoerslang, airconditioning voor ruimtes tot 110 m³, luchtontvochtiger, ventilatiefunctie, 24-uurs timer, zwart
Latest updates:
 • €712,45 - maart 18, 2023
 • €735,90 - maart 15, 2023
 • €712,45 - maart 4, 2023
 • €837,99 - februari 25, 2023
Since: februari 25, 2023
 • Highest Price: €837,99 - februari 25, 2023
 • Lowest Price: €712,45 - maart 4, 2023
Last Amazon price update was: maart 29, 2023 5:30 pm
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De De’Longhi Pinguino PAC EX12 is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn ongelofelijke kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

De’Longhi Pinguino PAC EX120 test rapport

Ons De’Longhi Pinguino PAC EX120 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (9.5/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft De’Longhi Pinguino PAC EX120 een BTU van 11500. Ons gemeten BTU voor de De’Longhi Pinguino PAC EX120 is echter 12889. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (7.1/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (9.5/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De De’Longhi Pinguino PAC EX120 is geschikt voor een ruimte of woning van 94.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (9.3/10)

De zuinigheid van De’Longhi Pinguino PAC EX120 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van De’Longhi Pinguino PAC EX120 is 3.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De De’Longhi Pinguino PAC EX120 heeft een maximum geluidsniveau van ongeveer 45 decibels. Deze geluidssterkte is stiller dan de gemiddelde mobiele airco. Tijdens de warme nachten kan dit dus al een stuk aangenamer zijn.

Montage

De De’Longhi Pinguino PAC EX120 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn wieltjes aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de plaats waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

De’Longhi Pinguino PAC EX120 Ervaring

Dit is een zeer leuke mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige apparaat met afvoerslang.

Waar consumenten heel lovend over zijn, is het design van de mobiele airco en afstandsbediening die inclusief bij de mobiele airco komt. Deze afstandsbediening beschikt over heel wat leuke functies, zoals bijvoorbeeld een timer functie waarmee je zelf kan kiezen wanneer de airco start of stopt.
Ook beschikt de afstandsbediening voor een silent modus waarmee hij minder geluid gaat beginnen maken indien je dit wenst. Je kan ook 3 koelfuncties selecteren met deze afstandsbediening; ventilatie, ontvochtiging en koeling. Verder beschikt hij dan ook over de gebruikelijke functies zoals ventilatiesnelheid en temperatuur.

Een nadeel van deze mobiele airco is dat hij wel wat aan de duurdere kant is, maar heel wat consumenten vinden dat dit een goede investering is voor deze mobiele airco. Hij doet zijn werk namelijk erg goed en is een ideaal apparaat voor tijdens de hete zomermaanden.

8.5 Total Score

Koeling
8.7
Geluid
9.1
Montage
7.7
PROS
 • Stil
 • Afstandsbediening zeer gebruiksvriendelijk
 • Koelen tot en met 94.5 m³
CONS
 • Redelijk zwaar
 • Duur
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score