Clatronic CL 3716

€199,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Clatronic CL 3716 Wi-Fi mobiele airco - €199,99
Price history
×
Price history for Clatronic CL 3716 Wi-Fi mobiele airco
Latest updates:
 • €199,99 - augustus 12, 2022
 • €275,60 - augustus 4, 2022
 • €267,42 - juli 26, 2022
 • €262,42 - juli 19, 2022
Since: juli 19, 2022
 • Highest Price: €275,60 - augustus 4, 2022
 • Lowest Price: €199,99 - augustus 12, 2022
Last Amazon price update was: augustus 18, 2022 5:49 pm
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Clatronic CL 3716 is een sterke en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Clatronic CL 3716 test rapport

Ons Clatronic CL 3716 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (5.2/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Clatronic CL 3716 een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de Clatronic CL 3716 is echter 7092.80. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.7/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (5.2/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Clatronic CL 3716 is geschikt voor een ruimte of woning van 52.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Clatronic CL 3716 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Clatronic CL 3716 is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Clatronic CL 3716 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Clatronic CL 3716 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een flexibele afvoerslang van circa 150 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een handleiding en een raamafdichtingskit.

Clatronic CL 3716 Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang.

Een nadeel is dat deze mobiele airco niet beschikt over een nachtmodus. De mobiele airco beschikt echter wel over een 24-uurs timer waardoor u dus kan programmeren rond wel uur de mobiele airco automatisch uitschakelt.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Een ander groot voordeel van deze mobiele airco is dat hij beschikt over Wi-Fi en een app. Hierdoor kan je hem makkelijk bedienen als je niet thuis bent.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij volgens heel wat consumenten veel herrie maakt. Dit is vooral vervelend tijdens de nachten. Dit is echter normaal voor een mobiele airco.

Een voordeel van deze mobiele airco is dat hij niet zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 22 kilogram, waardoor het makkelijk is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte.

5.8 Total Score

Koeling
5.3
Geluid
6.3
Montage
5.8
PROS
 • Wi-Fi en App
 • Licht gewicht
 • Afstandsbediening
 • Timer
CONS
 • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score