Cecotec Forceclima 9150

€310,29

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Cecotec Forceclima 9150 - Mobiele airco - €310,29
Price history
×
Price history for Cecotec Forceclima 9150 - Mobiele airco
Latest updates:
 • €310,29 - november 28, 2021
 • €316,12 - november 20, 2021
 • €310,29 - november 4, 2021
Since: november 4, 2021
 • Highest Price: €316,12 - november 20, 2021
 • Lowest Price: €310,29 - november 4, 2021

De Cecotec Forceclima 9150 is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Cecotec Forceclima 9150 test rapport

Ons Cecotec Forceclima 9150 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (4.6/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Cecotec Forceclima 9150 een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de Cecotec Forceclima 9150 is echter 6192.56. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.1/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (4.6/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Cecotec Forceclima 9150 is geschikt voor een ruimte of woning van 45.4 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Cecotec Forceclima 9150 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Cecotec Forceclima 9150 is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Cecotec Forceclima 9150 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Cecotec Forceclima 9150 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een korte afvoerslang van circa 120 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een universele handleiding en een window kit.

Cecotec Forceclima 9150 Ervaring

Dit is een simpele, middelmatige en sterke mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een simpel apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een digitale 24h-timer waardoor u kan programmeren rond welk uur de mobiele airco automatisch tijdens de dag of nacht in-of uitschakelt. De mobiele airco kan ook ingesteld worden op 2 operationele snelheden.

Verder zitten er heel wat leuke functies op de mobiele airco, zoals een waterindicator die waarschuwt wanneer de tank vol is. Of de technologie die water hergebruikt en verdampt.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij volgens wat consumenten veel herrie maakt. Dit is vooral vervelend tijdens de nachten. Dit is echter normaal voor een mobiele airco. Sommige mensen lossen dit op door de airco 1 uur voor het slapengaan aan te zetten.

Een ander voordeel van deze mobiele airco is dat hij niet zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 23 kilogram, waardoor het makkelijk is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte met de eenvoudige handgrepen.

5.6 Total Score

Koeling
4.7
Geluid
6.3
Montage
5.8
PROS
 • Handige extra functies
 • Timer
 • Afstandsbediening
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Niet zwaar
CONS
 • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score