AEG AXP34U338HW

€539,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG AXP34U338HW - Mobiele airco - €539,00

De AEG AXP34U338HW is een elegante, draagbare airconditioning die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn efficiëntie zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg hebt en vice-versa.

Ons AEG AXP34U338HW test rapport

Ons AEG AXP34U338HW review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp  en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU 7.5/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU.  Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft  AEG AXP34U338HW een BTU van 12 000 BTU. Ons gemeten BTU voor de AEG AXP34U338HW is echter 11594 BTU.

Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom 5.6/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte 8.8/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De AEG AXP34U338HW is geschikt voor een ruimte of woning van Geschikt voor ruimte tot 87.5 m3 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid 8.0/10)

De zuinigheid van AEG AXP34U338HW is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van AEG AXP34U338HW is A. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

Deze mobiele airco heeft een maximum geluidsniveau van 64 decibels. De medium geluidssterkte van de mobiele airco is 63 decibels en de laagste geluidssterkte is 62.5 decibels. Deze geluidssterktes zijn relatief luid voor een mobiele airco. Dit is echter maar 1 van de weinige minpunten van de AEG AXP34U338HW.

Montage

De AEG AXP34U338HW is een gebruiksvriendelijke apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn wieltjes aan de onderkant kan je hem ook makkelijk verplaatsen. De AEG werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

AEG AXP34U338HW Ervaring

Met de AEG AXP34U338HW in huis kan u comfortabel de zomermaanden doorbrengen en zult u overdag niet langer meer klagen van warme temperaturen. Tijdens de nachten zorgt hij ervoor dat u het koel genoeg blijft hebben en een goede nachtrust gegarandeerd blijft. Ook tijdens de koele wintermaanden zal de airconditioning ervoor zorgen dat u het warm genoeg hebt dankzij zijn verwarm-modus. Hierdoor is hij in staat om uw volledige woonkamer te verwarmen zodat u zich opnieuw terug comfortabel voelt.

De AEG AXP34U338HW is krachtig en efficiënt genoeg om ruimtes tot en met 120 m³ te koelen. De mobiele airco beschikt ook over een afstandsbediening waarmee u op een handige manier een bepaalde tijd kan instellen. De instellingen zelf kan u gewoon makkelijk aflezen op het verlichte display. Wat ook leuk om te weten is, is dat de AEG AXP34U338HW enorm energiezuinig is in het verbruik. Dankzij zijn A-energielabel zal u zich dus geen zorgen meer maken over extra kosten op uw energiefactuur.

7.3 Total Score

Koeling
7.7
Geluid
6.4
Montage
7.7
PROS
  • Gebruiksvriendelijk dankzij afstandsbediening en wieltjes onderaan
  • Energiezuinig (A)
CONS
  • De mobiele airco is relatief luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score