AEG AXP26U338CW

€519,63 €549,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG AXP26U338CW - Mobiele airco - €519,63
Price history
×
Price history for AEG AXP26U338CW - Mobiele airco
Latest updates:
  • €519,63 - september 16, 2021
  • €511,04 - september 8, 2021
Since: september 8, 2021
  • Highest Price: €519,63 - september 16, 2021
  • Lowest Price: €511,04 - september 8, 2021

De AEG AXP26U338CW is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de ideale temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons AEG AXP26U338CW test rapport

Ons AEG AXP26U338CW review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (8.8/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft AEG AXP26U338CW een BTU van 9000. Ons gemeten BTU voor de AEG AXP26U338CW is echter 11935. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (5.6/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (8.8/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De AEG AXP26U338CW is geschikt voor een ruimte of woning van 87.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (9.0/10)

De zuinigheid van AEG AXP26U338CW is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco. De EER van AEG AXP26U338CW is 3.5. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De AEG AXP26U338CW heeft een maximum geluidsniveau van ongeveer 64 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Tijdens de nachten kan dit voor sommigen wel niet aangenaam zijn.

Montage

De AEG AXP26U338CW is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn wieltjes aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de plaats waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten.

AEG AXP26U338CW Ervaring

Dit is een solide mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een goed apparaat met afvoerslang. Het is wel belangrijk om te vermelden dat deze mobiele airco niet geleverd wordt met raamafdichtingskit. Deze moet namelijk bijbesteld worden.

Deze mobiele airco beschikt over een timer-functie waarmee je de temperatuur in het hele huis dag en nacht comfortabel kan houden. Tijdens de nachten kan je er ook voor kiezen om de mobiele airco op slaapmodus te zetten. Sommige consumenten vertellen ons echter wel dat de mobiele airco tijdens de nachten toch nog wel luid kan zijn, zelfs als je de laagste stand en slaapmodus combineert.

Wat consumenten ook handig vinden is de afstandsbediening die bij de mobiele airco wordt geleverd. Deze is simpel en handig in het gebruik.

De mobiele airco kan voor sommige consumenten wel wat duur zijn, maar in het algemeen is hij goed geprijsd voor een gemiddelde, sterke mobiele airco.

7.3 Total Score

Koeling
7.9
Geluid
6.4
Montage
7.7
PROS
  • Goede afstandsbediening
  • Timerstand
  • Slaapstand
CONS
  • Redelijk luid
  • Zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score