Aspen Xtra

€569,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Aspen Xtra - Mobiele Airco - €569,00
Price history
×
Price history for Aspen Xtra - Mobiele Airco
Latest updates:
  • €569,00 - september 15, 2020
  • €599,00 - augustus 27, 2020
Since: augustus 27, 2020
  • Highest Price: €599,00 - augustus 27, 2020
  • Lowest Price: €569,00 - september 15, 2020

In je zoektocht naar mobiele airco’s kom je waarschijnlijk een hoop modellen tegen die volledig bestaan uit een wit, glanzend en plastic uiterlijk. Dit uiterlijk ziet er op zich fris uit, maar het maakt het op uiterlijk wel lastig om te onderscheiden welke apparaten een betere kwaliteit bieden dan andere apparaten. Gelukkig hebben wij dit model van Aspen voor je getest.

Het apparaat

Met dit model airco kun je tot zo’n 40 vierkante meter koelen, een bijzonder groot oppervlakte voor een mobiele airco. We zien dan ook vaak dat deze apparaten redelijk prijzig zijn. Dit model is niet het goedkoopste, maar als je naar het beloofde oppervlakte kijkt dat dit model kan koelen is de prijs zeer scherp te noemen.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model van Aspen kan naast koelen, ook ontvochtigen en ventileren. Een multifunctioneel model dus.

App

Dit model beschikt niet over een app, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Een raam afdichtingsset wordt niet meegeleverd, dus deze zul je zelf bij moeten bestellen. Dit is bij meer apparaten het geval.

Design (7.0/10)

Dit apparaat ziet er uit zoals de meeste airco’s in onze test: wit, en gemaakt van plastic. Als je een donker interieur hebt, zal dit model vrijwel zeker wat opvallen. Het apparaat is ook redelijk zwaar, met 33 kilo, en wat aan de grote kant. Je kan het model verrijden, dus dit gewicht is niet zo’n probleem. Boven op het apparaat bevindt zich een display met knoppen.

Prestaties (8.0/10)

Oppervlakte

Dit model van Aspen zou geschikt moeten zijn om te koelen tot wel 40 vierkante meter, een bijzonder groot oppervlakte.

Koelvermogen

Dit apparaat heeft een koelvermogen van 12000 BTU, dit is een krachtige koeling.

Geluid

Dit model maakt net iets minder geluid dan gemiddeld, met zo’n 62 dB.

Energielabel

Dit is een energiezuinige mobiele airco met energielabel A.

Specificaties via de distributeur:

  • 40m2 koeling oppervlak
  • BTU: 12000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.2/10

Ons eindoordeel

7.1/10 – Een standaard mobiele airco die het goed doet in middelgrote ruimtes van tot wel 40 vierkante meter. Met 12000 BTU heeft dit model een heel behoorlijk koelvermogen, en het kan nog ontvochtigen en ventileren ook. De prijs/kwaliteitverhouding van dit apparaat is daarmee uitstekend te noemen, maar het apparaat is wel iets aan de zware kant.

7.1 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
7.2
PROS
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Koelprestaties
CONS
  • Wat zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled