Arctic Air

€39,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Arctic Air - Luchtkoeler/ventilator - €39,99

Als je op zoek bent naar een persoonlijke airconditioning die je eenvoudig naar verschillende plekken mee kan nemen, dan kan dit model van Arctic Air zomaar interessant voor je zijn. Dit model is klein, licht van gewicht, en daarom makkelijk mee te nemen. Natuurlijk kun je er niet vanuit gaan dat een apparaat als dit een hele ruimte kan koelen, maar als je dit apparaat dicht bij je in de buurt zet kun je er zeker voordeel van ondervinden.

Het apparaat

Dit model air cooler heeft een waterreservoir van slechts 0.2 liter, dit is bijzonder weinig, maar dat is inherent aan de bouw van het apparaat, wat wel betekent dat dit model bijzonder makkelijk mee te nemen is, door zijn kleine afmeting.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit apparaat kan lucht koelen door middel van de verdamping van het water in het reservoir. Omdat het reservoir zo klein is kan dit apparaat niet bijzonder lang koelen. Dit apparaat beschikt over drie verschillende standen.

App

Je kan dit model niet bedienen met een app voor je telefoon, maar dat is eigenlijk ook helemaal niet nodig. Dit model is zo klein dat je het waarschijnlijk altijd bij je in de buurt hebt staan op het moment dat je dit apparaat wil gebruiken.

Overig

Dit model beschikt over een draaiend luchtrooster.

Design (7.1/10)

Dit model van Arctic Air weegt nog geen anderhalve kilo. Dat maakt dit model uiterst handig om mee te nemen, en om persoonlijk te gebruiken, bijvoorbeeld op kantoor of in de auto. Dit model is namelijk zo ontworpen dat het ook met USB gebruikt kan worden, naast dat het gebruik kan maken van reguliere netstroom.

Luchtstroom(8.4/10)

De Arctic Air luchtkoeler heeft een vermogen van 80 watt. Dit vermogen is belangrijk voor het functioneren van het apparaat, de snelheid en de ventilator. Hoe hoger dit vermogen, hoe krachtiger, maar ook hoe meer het apparaat aan energie verbruikt. Het vermogen van dit model is prima, met 80 watt, dit model komt daarmee tot een luchtstroom score van 8.4.

Prestaties (7.2/10)

Oppervlakte

Dit apparaat beschikt over een reservoir van 0.2 liter, en samen met een vermogen van 72 watt zorgt dit er voor dat dit model alleen geschikt is voor de aller kleinste ruitmes, tot maximaal 8 vierkante meter, of je persoonlijke omgeving.

Geluid

Dit model is super stil, met slechts 10 dB aan geluid.

Specificaties via arcticaircooler.com:

  • 0.2 liter watterreservoir
  • 10 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.4/10
  • Design: 7.1/10
  • Luchtstroom: 8.4/10
  • Prestaties: 6.2/10

Ons eindoordeel

7.0/10 – Handig is dit apparaatje van Arctic Air wel, je kan het makkelijk meenemen en het weegt niet veel. Daarnaast kun je gebruik maken van een USB-aansluiting, wat er voor zorgt dat je veel meer opties hebt om het apparaatje te gebruiken, bijvoorbeeld in de auto. Erg krachtig is dit apparaat niet.

7 Total Score

Functionaliteit
6.4
Design
7.1
Luchtstroom
8.4
Prestaties
6.2
PROS
  • Licht en compact
  • USB
CONS
  • Niet effectief
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score