Aigostar Daisy 33JTP

Op warme zomerdagen en –avonden brengt de Aigostar Daisy 33JTP de verkoeling die je zoekt. Haar krachtige motor en zwenkfunctie van 80° zorgen voor een grote luchtstroom en verkoeling voor een groot oppervlak. Via het statief kan je de ventilator ook in de hoogte instellen, tot een maximale hoogte van 123 centimeter. Als gebruiker heb je de keuze uit drie verschillende snelheden zodat je de kracht van de luchtstroom kan aanpassen naargelang de omstandigheid en hitte. Bedienen doe je de Aigostar Daisy 33JTP via de drukknoppen op het statief van de ventilator.

Wat zegt de consument

Rekening houdend met de lage aankoopprijs van deze statiefventilator is dit een goede aankoop geweest. Je betaalt weinig dus dan mag je ook geen topkwaliteit of design verwachten. Wat de Aigostar Daisy 33JTP is, is een ventilator voor op warme dagen, die je snel in elkaar steekt en nadien weer kan afbreken. De montagehandleiding die meegeleverd wordt is niet de aller-duidelijkste, zeker niet voor de montage van de korf, maar na wat zoeken en proberen kom je er wel. De bediening via het statief spreekt voor zich en dankzij het lage gewicht kan je de statiefventilator ook makkelijk en snel verplaatsen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Consumentenbond: 4.3/5 uit 110 reviews
 • bol.com: 4.5/5 uit 75 reviews
 • blokker.nl: 4.7/5 uit 14 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

52/100: De wattage van de Aigostar Daisy 33JTP, 40 watt, is niet erg hoog wat ook betekent dat de luchtstroom minder krachtig is. Er zitten drie snelheden op het toestel, waarvan stand 2 en 3 de meest bruikbare zijn. In stand 1 merk je amper iets van de luchtverplaatsing, wat dus niet erg nuttig is. Qua geluid doet de Aigostar Daisy 33JTP het wel erg goed. Het gemiddelde geluidsniveau voor statiefventilatoren bedraagt 49 decibel, de Aigostar Daisy 33JTP produceert maar 45 decibel en is dus iets stiller.

Design

60/100: Je betaalt slechts 30 euro voor deze statiefventilator dus logisch gezien moet je je dan ook niet verwachten aan een modern design of speciale features of afwerkingen. De Aigostar Daisy 33JTP is een basis ventilator die eerder functioneel is dan mooi. De enige manier om hem te bedienen is dan ook via het statief van de ventilator zelf, en niet zoals bij andere duurdere ventilatoren aan de hand van een afstandsbediening.

Onderhoud

70/100: Het is belangrijk om de ventilatorbladen regelmatig schoon te maken zodat er geen stof aan kleeft en de aerodynamica niet in het gedrang komt. Volg de instructies in de handleiding om de korf juist te openen en de ventilatorbladen correct te demonteren. De Aigostar Daisy 33JTP is enigszins kwetsbaar dus het is belangrijk dat je dit met enige voorzichtigheid doet.

Specificaties via bol.com:

 • Vermogen: 40 Watt
 • Gewicht: 3 kg
 • Geluidsniveau: 45 dB
 • Diameter: 45 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

Prijs – kwaliteit is de Aigostar Daisy 33JTP een goede aankoop. Hij is licht, eenvoudig en goedkoop. Gezien haar lage prijs mag je echter geen superieure prestaties verwachten qua luchtverplaatsing dus als je echt een heel krachtige ventilator zoekt voor grote ruimtes af te koelen beraam je beter een groter budget en investeer je in een statiefventilator met een hogere wattage.

6.1
Luchtstroom
5.2
Design
6.0
Onderhoud
7.0
+ Positives:
 • Prijsklasse: Laag
 • Licht
 • Stil
- Negatives:
 • Geen afstandsbediening
 • 3 standen

Specification: Aigostar Daisy 33JTP

Vermogen

40 Watt

Gewicht

3 kg

Geluidsniveau

45 dB(A)

Aantal snelheden

3

Afstandsbediening

Nee

Hoogte

123 cm

Diameter

45

Prijs per watt

1

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aigostar Daisy 33JTP”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *