AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

€849,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro - €849,00

Met een naam als de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro wordt nogal een verwachting geschept van gemakkelijk gebruik en gebruiksgemak. We gaan bekijken of dat voor dit model ook zo is. Dit model van AEG is een model met een grote slurf, en grote koelprestaties. Het kan dan ook een behoorlijk vermogen leveren. Dit model is geschikt voor ruimtes van 34 vierkante meter

Het apparaat

Dit apparaat van AEG is een energiezuinige mobiele airco, geschikt voor verschillende gebruikssituaties. Het model heeft een ionisatiefunctie die mede de lucht schoner maakt, iets wat we over het algemeen slechts zien bij mobiele airco’s. Het apparaat heeft geen verwarmingsfunctie, maar wel een hele krachtige koelingsfunctie.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model kan koelen, ventileren, en de lucht reinigen..

App

Dit model is niet te bedienen met een app op je telefoon, maar wel met de bijgeleverde afstandsbediening.

Overig

Bij dit apparaat moet je de slang naar buiten laten om het apparaat werkend te krijgen, maar een raam afdichtings kit wordt niet meegeleverd. Een minpuntje.

Design (7.0/10)

Met 34 kilo is dit model wat aan de zware kant, dat moet ook wel voor de krachtige werking die het apparaat belooft. Het apparaat is vrij groot, maar simpel in gebruik, mede door het simpele interface bovenop het apparaat.

Prestaties (8.5/10)

Oppervlakte

Met dit model koel je ruimtes tot zo’n 34 vierkante meter, een prima prestatie. Dit model kan 430 kubieke meter lucht per uur verplaatsen, wat ook krachtig is.

Koelvermogen

Deze mobiele airco heeft een prima koelvermogen van zo’n 12000 BTU, een zeer goede score.

Geluid

Dit model zul je op de achtergrond een beetje horen, maar 64 dB is niet bijzonder luid.

Energielabel

Dit apparaat is bijzonder zuinig, en verdient dan ook het keurmerk ‘A+’.

Specificaties via aeg.nl:

  • 34m2 koeling oppervlak
  • BTU: 12000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 8.5/10

Ons eindoordeel

7.8/10 – Dit model kwam bijzonder goed uit de test. Het apparaat is wat groot en zwaar, maar biedt bijzonder goede prestaties. We zijn er zeer over te spreken dat dit model naast zijn koelingsfuncties ook nog eens met ionisatie de luchtkwaliteit kan verbeteren. Het apparaat is krachtig en energiezuinig. De prijs/kwaliteit verhouding van dit product is dan ook prima, het is niet de goedkoopste mobiele airco, maar wel kwalitatief een bijzonder goede keuze.

7.8 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.0
Prestaties
8.5
PROS
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Koelprestaties
CONS
  • Prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled